Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα Πρώτη Γραμμή ΤΟΥΡΚΙΑ
05/02/2017 | 01:21 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας μιλά για προκλήσεις και δεν είναι ανέκδοτο! Επίθεση σε Καμμένο

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας μιλά για προκλήσεις και δεν είναι ανέκδοτο! Επίθεση σε Καμμένο

O υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Φικρί Ισίκ μιλώντας σε συγκέντρωση της τοπικής οργάνωσης του κυβερνώντος Κόμματος στο Κοτζάελι αναφέρθηκε στις δηλώσεις του υπουργού Άμυνας της Ελλάδας Πάνου Καμμένου λέγοντας πως όλοι πρέπει να γνωρίζουν πως η φιλία της Τουρκίας είναι πολύτιμη και συνέχισε:

«Επίσης όλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι και η εχθρότητα προς την Τουρκία από όπου και αν προέρχεται είναι πολύ σοβαρό πρόβλημα. Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε με λύπη τις άκρως αβάσιμες και ανεύθυνες δηλώσεις του υπουργού Άμυνας της Ελλάδας. Οι δηλώσεις, ο λόγος και οι ενέργειές του, είναι ανεύθυνες και προκλητικές. Και τον καταδικάζω για τον λόγο αυτό» ανέφερε ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας και ισχυρίσθηκε πως «μεταξύ μας, (με την Ελλάδα) έχουμε προβλήματα που δεν λύσαμε μέχρι σήμερα. Δεν αποτελούν όμως λύση οι προκλήσεις, αλλά η συνέχιση των διερευνητικών συνομιλιών για τα προβλήματα. Αυτό δεν είναι υπέρ της Ελλάδας. Η Τουρκία με την Ελλάδα πρέπει να καθήσουν και λύσουν μιλώντας τα προβλήματά τους στην περιοχή. Αυτή είναι η στάση μας ως Τουρκική Δημοκρατία. Για τον λόγο αυτό επ΄ ουδενί δεν δεχόμαστε κανέναν να κάνει ανεύθυνες και προκλητικές δηλώσεις».

«Εμείς, ως Τουρκία πάντοτε προσπαθούσαμε να βρούμε λύση συζητώντας τα προβλήματά μας. Αυτό δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι θα υποκύψουμε σε τετελεσμένα. Η έκκληση μας προς την Ελλάδα είναι να δώσει τέλος στις ανεύθυνες δηλώσεις του υπουργού Άμυνας, και να συνεχισθούν οι προσπάθειές μας για το δρόμο της λύσης, με από κοινού συζήτηση των ζητημάτων και προβλημάτων μας. Κάνω για μια ακόμη φορά αυτή την έκκληση από εδώ το Κοτζάελι», ανέφερε ακόμη ο υπουργός Άμυνας.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης