Υποστηριξε το militaire
Militaire News

“Να δίνουν 3 μισθούς το χρόνο οι βουλευτές για την Άμυνα”! Ποιος πολιτικός αρχηγός το πρότεινε στη Βουλή

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης από το βήμα της Βουλής επανήλθε στην πρότασή του για ΑΜΕΣΗ ενίσχυση της Εθνικής Άμυνας της χώρας και πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα, πρότεινε το απολύτως λογικό:

• “Κάθε βουλευτής από τους 300 να καταθέτει τους τρεις μισθούς του υπέρ του εξοπλισμού της χώρας”! Φυσικά οι βουλευτές που τον άκουγαν από τα έδρανα ….πάγωσαν.

•Ο κ.Λεβέντης διευκρίνησε ότι δεν είπε να κοπούν 200 ευρώ απ΄ όλους τους συνταξιούχους υπέρ της Εθνικής Άμυνας, αλλά μόνο απ΄ όσους λαμβάνουν από 1500 ευρώ και πάνω.

•Είπε ξεκάθαρα ότι “ενημερώθηκα για την Άμυνα της χώρας και είμαι πλέον βέβαιος ότι πρέπει να αγοράσει η Ελλάδα άμεσα F-35. Γιατί διαφορετικά οι Τούρκοι θα κάνουν βόλτες κι εμείς θα βάζουμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να κάνει δηλώσεις”.

•Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αποκάλυψε ότι ζήτησε με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο σύγκλιση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών με την παρουσία των Αρχηγών Γενικών Επιτελείων. Του απάντησε οτι αυτό είναι ευθύνη του πρωθυπουργού. Ο κ.Λεβέντης είπε ότι έστειλε την ίδια επιστολή στον κ.Τσίπρα αλλά απάντηση δεν έχει λάβει ακόμη.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης