Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα ΠΝ
13/05/2016 | 06:39 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Γιατί είναι “είδηση” η παρουσία ελληνικού υποβρυχίου στη Μεγίστη; Ο Ματρώζος και…ο Κατρώζος

Γιατί είναι
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Οι φωτογραφίες του υποβρυχίου ΜΑΤΡΩΖΟΣ του Στόλου μας στη Μεγίστη είναι καταπληκτικές. Αλλά πραγματικά όσο κι αν προσπαθήσαμε από χθες που τις είδαμε να καταλάβουμε ,γιατί αποτελεί είδηση η παρουσία ενός ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ υποοβρυχίου σε ένα ΕΛΛΗΝΙΚΟ νησί δεν το καταλάβαμε. Ακόμη κι όταν παρακολουθώντας τηλεοπτικά ρεπορτάζ ακούσαμε για την παρουσία -μήνυμα προς τη Τουρκία του υποβρυχίου… “Κατρώζος” όπως το είπαν!!!

Είναι η δεύτερη φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα που το ΓΕΝ διανέμει φωτογραφίες από την παρουσία υποβρυχίου του Στόλου μας στη Μεγίστη. Κάποιοι θεωρούν ότι μ΄ αυτό το τρόπο “στέλνουν μήνυμα” στην Άγκυρα. Ωστόσο νομίζουμε ότι είναι ένα μήνυμα αμφιλεγόμενο.

Τουρκία μπορεί να πιστεύει και να υποστηρίζει ότι θέλει για τη Μεγίστη. Εμείς δεν έχουμε κανένα απολύτως λόγο να αντιμετωπίζουμε το θέμα με τη δική της “λογική του παραλόγου” που θέλει τη Μεγίστη υπό αμφισβήτηση. Και η επιμονή μας να παρουσιάζουμε τη παρουσία υποβρυχίων ή άλλων πλοίων του Στόλου μας ως κάτι …εξαιρετικό μάλλον “υποστηρίζει” -χωρίς να υπάρχει τέτοια πρόθεση- τις “παλαβομάρες” των Τούρκων! Γιατί δηλαδή είναι είδηση ότι πλέει ο ΜΑΤΡΩΖΟΣ στη Μεγίστη και δεν είναι είδηση όταν πλέει σε οποιοδήποτε άλλο νησί ;

Καλό θα είναι να ασχοληθούμε με τα σοβαρά και τα επείγοντα με τον τρόπο που πρέπει. Κάθε κίνησή μας ακόμη και επικοινωνιακού χαρακτήρα καλό είναι να την σκεφτόμαστε πολύ πριν την κάνουμε.

Αυτά για τον ΜΑΤΡΩΖΟ που έγινε… Κατρώζος!

Militaire.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης