Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Άδωνις ξανά κατά Τσουκαράκη με τη πρόταση για συζήτηση ακόμη ανοιχτή

Άδωνις ξανά κατά Τσουκαράκη με τη πρόταση για συζήτηση ακόμη ανοιχτή

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών Ανέστης Τσουκαράκης εμφανίστηκε στην εκπομπή Αταίριαστοι του ΣΚΑΙ. Βασικό θέμα όπως ήταν φυσικό τα μισθολογικά ζητήματα των στρατιωτικών που αυτές τις ημέρες απασχολεί ιδιαίτερα. Το νέο μισθολόγιο έρχεται, πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί, μένει να δούμε ποιο θα είναι το οριστικό αποτέλεσμα. Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ την συνέντευξη από το 23 λεπτό ως το 31 λεπτό της εκπομπής.

Πάντως ο πρόεδρος της ΠΟΕΣ μπήκε ξανά στο στόχαστρο του αντιπροέδρου και τομεάρχη Άμυνας της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη. Ο κ.Γεωργιάδης τον κατηγόρησε τον Τσουκαράκη ότι επί ΝΔ “κατέβαζε τους στρατιωτικούς στο δρόμο το 2012” ενώ τώρα δεν το κάνει. Στο βίντεο τα όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Η πρόσκληση για ανοιχτή συζήτηση μεταξύ Γεωργιάδη – Τσουκαράκη που έχει γίνει από τον πρόεδρο της ΠΟΕΣ είναι πάντα ανοιχτή. Αν θελήσει ο κ.Γεωργιάδης το Militaire.gr είναι έτοιμο να τους φιλοξενήσει. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει απάντηση. Νομίζουμε ότι μετά από την ψήφιση του νομοσχεδίου του ΥΠΕΘΑ αυτή η ανοιχτή συζήτηση θα γίνει.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης