Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα
19/06/2017 | 08:05
Militaire News

“Σπάνε” τη συνυπηρέτηση στρατιωτικών! Παράδοξες πρακτικές σε μεταθέσεις-τοποθετήσεις

Οι παραλογισμοί αλλά και οι παρανομίες που γίνονται σε μεταθέσεις-τοποθετήσεις στελεχών πολλές φορές “βγάζουν μάτι” και προκαλούν.Μεγάλα προβλήματα έχουν επισημανθεί σε περιπτώσεις συνυπηρέτησης στρατιωτικών.

Υπάρχουν περιπτώσεις όπου γυναίκες στρατιωτικοί που υπηρετούσαν σε μονάδες της επαρχίας τοποθετήθηκαν χωρίς να το  θέλουν στην Αθήνα, μόλις τελείωσε η άδεια ανατροφής τους. Η νομιμότητα την οποία στην ιεραρχία θυμούνται κατά περίπτωση, προβλέπει ότι σ΄ αυτές τις περιπτώσεις η στρατιωτικός τοποθετείται εκεί που δηλώνει για να μπορεί να συνυπηρετήσει με τον σύζυγο στρατιωτικό. Ούτε αυτό δεν τηρείται και υπάρχουν περιπτώσεις απίθανες!

Η υπηρεσία προκειμένου να αποφύγει την βέβαιη ήττα στις αναμενόμενες δικαστικές προσφυγές τι κάνει ,αντί να τηρήσει τη νομιμότητα: συνήθως μεταθέτουν και …τον σύζυγο εκεί που μετέθεσαν τη στρατιωτικό μητέρα!

Τα στελέχη των ΕΔ προσπαθούν να καταλάβουν, γιατί συμβαίνουν όλα αυτά τα παράδοξα, αλλά μέχρι στιγμής εξήγηση δεν υπάρχει. Υπάρχουν βεβαίως ήδη πολλές ενδικοφανείς προσφυγές οι οποίες θα τους δικαιώσουν.Αλλά το θέμα είναι γιατί πρέπει άνευ λόγου και αιτίας τα στελέχη να επιβαρύνονται με περιττά έξοδα σε μια τέτοια εποχή.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης