Υποστηριξε το militaire
Άμυνα Απόστρατοι
27/09/2016 | 12:14 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Πορεία τιμής στον Λεωνίδα με σημαντικές συμμετοχές

Πορεία τιμής στον Λεωνίδα με σημαντικές συμμετοχές

Στις 25 Σεπτεμβρίου 2016 διεξήχθη με απόλυτο επιτυχια ,η πορεία τιμής με την επωνυμία “ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΡΟΠΑΙΟ”,25 χλμ στην περιοχή  των Θερμοπυλων και του θρυλικού όρους Καλλιδρομου.

Παρών και ο πρώην Α/ΓΕΣ Στρατηγός Κωνσταντίνος Ζιαζιάς ο οποίος σημειώνει:

Σκοπός της εκδήλωσης δεν ηταν απλως μια όντως ευχάριστη ορειβασία ,αλλα η απόδοση τιμής στον Λεωνιδα και στους Συμπολεμιστές του,ως το απόλυτο διαχρονικό και παγκόσμιο σύμβολο προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο και στην Πατριδα,η ανάδειξη των αξιών της φιλοπατρίας, της αυτοθυσίας,του χρέους του καθήκοντος και της αναδείξεις της μάχης ως μια ο τις κορυφαίες στιγμές της παγκόσμιας ιστορίας.

Θερμά συγχαρητηρια στον πρόεδρο και στα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου “ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΡΟΠΑΙΟΝ”και πολλές ευχαριστίες στον Δήμαρχο Λαμιας για την σημαντική βοήθεια που παρείχε.

Ευχή όλων μας ,το “Μολων Λαβέ ” του Λεωνιδα ,που αποτελεί σύμβολο ψυχικού βάθους της Ελληνικής ανδρείας,να γίνει πίστη και θέληση των μίζερων ταγων της χώρας μας.

Ενθαρρυντικό και ελπιδοφόρο ηταν επισης η μεγάλη συμμετοχή νέων σε αυτόν τον δρόμο τιμής .

Εμεις οι μεγαλύτεροι παντως κατα την διάρκεια της πορείας …..θυμηθήκαμε το δημώδες άσμα “να ηταν τα νιάτα δυο φορές …….”

Το 2017 μαζικότερη συμμετοχή .Χρεος όλων μας.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης