Ξύλο στην Αθήνα συλλήψεις μαθητών και αγριότητες στη Γαλλία! Βίντεο

Στις 35 έχουν φτάσει  οι προσαγωγές ατόμων για τα επεισόδια που έγιναν το μεσημέρι στο μαθητικό φοιτητικό συλλαλητήριο για τη συμπλήρωση δέκα χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, στην πλατεία Κλαυθμώνος και για τα επεισόδια που συνεχίζονται απόψε στα Εξάρχεια, σύμφωνα με την αστυνομία.

Παράλληλα πριν λίγο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τραυματία από τα Εξάρχεια, όπου συνεχίζονται ως αυτήν την ώρα τα επεισόδια.

Στο twitter κυκλοφορεί και προκαλεί αντιδράσεις ένα βίντεο με άνδρα των ΜΑΤ να χτυπά στο πρόσωπο νεαρό, ο οποίος ήδη έχει συλληφθεί και δεν αντιστέκεται.

Στην Γαλλία η κατάσταση έχει ξεφύγει. Τα βίντεο δείχνουν άγρια αστυνομικοί βία και μαζικές συλλήψεις μαθητών, τους οποίους υποχρεώνουν να γονατίσουν.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016