Δυσάρεστο σοκ και αηδία προκαλεί το βίντεο που ανέβασαν στα social media, σμηνίτες που υπηρετούν στο ΚΕΔΑ στο Ζούμπερι! Στο βίντεο καταγράφεται περιστατικό κακοποίησης ζώου. Το βίντεο είναι στη διάθεση του Militaire.gr αλλά δεν το δημοσιοποιούμε, γιατί είναι πραγματικά αποκρουστικό! Είναι στη διάθεση οποιασδήποτε αρχής βεβαίως. Η καταγγελία που έγινε στο Militaire.gr είναι επίσης επώνυμη, από κυρία που κατόρθωσε να βρει το βίντεο, γιατί οι δράστες του περιστατικού, λίγο μετά από την “έμπνευση” που είχαν να το “ανεβάσουν” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ,έσπευσαν όχι μόνο να το κατεβάσουν, αλλά και να σβήσουν τους λογαριασμούς τους.

Τα 3 “καρέ” είναι από το βίντεο της ντροπής.

Όπως μας καταγγέλει η κυρία που είναι πρόθυμη να συμβάλει με την μαρτυρία της αν της ζητηθεί σε όποια διαδικασία απόδοσης ευθυνών το περιστατικό έγινε στις αρχές Σεπτέμβρίου.

Γράφει:

“Σας στέλνω το video που ανέβασαν οι ίδιοι οι δράστες (σμηνίτες)  στα social media αλλά μετά την κατακραυγή έσβησαν τους λογαριασμούς τους.
Εκεί απεικονίζεται ένας σμηνίτης να προσπαθεί να δελεάσει με τροφή ένα γατάκι και μόλις αυτό πλησιάζει το χτυπάει με μια δολοφονική κλωτσιά και το πετάει πολλά μέτρα στον αέρα.
Το γεγονός δεν είναι μεμονωμένο και ήδη έχουν δημιουργηθεί αρκετά επεισόδια ανάμεσα σε αυτούς που κακοποιούν τα ζώα και σε αυτούς που τα προστατεύουν.
Πολιτικό προσωπικό της μονάδας που συστηματικά, παροτρύνει τα παιδιά του να κακοποιούν  τα γατάκια έχει μείνει χωρίς καμιά επίπτωση Ενώ έχει εξυβρίσει και όσους προσπαθούν να αποτρέψουν την κακοποίηση.
Αποτέλεσμα της ανοχής – ατιμωρησίας  είναι το γεγονός  που διαδραματίζεται στο  video .
Το γεγονός έλαβε χώρα στις αρχές Σεπτεμβρίου στο ΚΕΔΑ Ζούμπερι

ΥΓ. Το περισσότερο προσωπικό αγαπάει, προστατεύει και ταίζει τα γατάκια αλλά δυστυχώς υπάρχει και ένα μεγάλο μέρος που τα κακοποιεί. Η δε διοίκηση θα χαρακτηριζόταν ως φιλόζωη αλλά η ανοχή της επέναντι στους εχθρούς των ζώων φέρνει αυτά τα αποτελέσματα”.

Σύμφωνα με πληροφορίες για το θέμα έχει διαταχθεί ΕΔΕ.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016