Τρία χρόνια Militaire.gr, 1.095 ευχαριστούμε , ένα για κάθε ημέρα της εμπιστοσύνης σας

Ο χρόνος κυλά γρήγορα, ειδικά όταν περνά όμορφα…Τρία χρόνια λεοτουργίας συμπληρώνει σήμερα το Militaire.gr και είναι σίγουρα 3 πολύ όμορφα και ενδιαφέροντα χρόνια για εμάς που το “τρέχουμε”. Ελπίζουμε ότι έτσι ήταν και για τους περισσότερους απ΄ όλους όσους μας εμπιστεύονται κάθε μέρα για την ενημέρωσή τους σε θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.

Αυτές τις 1.095 ημέρες λειτουργίας πολλοί απ΄ όσες κι όσους μας εμπιστεύονται , έγιναν “πηγές” ειδήσεων, αρθρογράφοι, σχολιαστές… Αυτή η αμφίδρομη σχέση είναι ότι πιο ενδιαφέρον έχει προκύψει σ΄ αυτά τα 3 χρόνια και σας ευχαριστούμε.

Συγγνώμη για τα όποια λάθη και παραλείψεις, υπόσχεση για βελτίωση και πάρα πολλά ευχαριστώ στους ανθρώπους που με την εξαιρετική γραφή τους κρατούν τον Militaire.gr σε ανοδική πορεία: στην κυρία Λιάνα Μυστακίδου, στους κ. Κωνσταντίνο Φράγκο, Μιχαήλ Στυλιανού, στο συνάδελφο Χρήστο Καπούτση που παρά το φόρτο της δουλειάς του μοιράζεται άρθρα του μαζί μας, σ΄ όλους τους απόστρατους αλλά και εν ενεργεία στρατιωτικούς που μας εμπιστεύονται κείμενά τους.

Πολλά ευχαριστούμε σ΄ όσους “περνούν” τουλάχιστον μια φορά την ημέρα από τις σελίδες του Militaire.gr για να ενημερωθούν. 1.095 ευχαριστούμε…Ένα για κάθε ημέρα της απαραίτητης για να συνεχίσουμε εμποστοσύνης σας.

Print Friendly, PDF & Email
Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016