Τοποθέτηση ιατρών οπλιτών θητείας σε άγονες περιοχές της χώρας

O Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέλης, υπέγραψε μετά από σχετικά αιτήματα του Υπουργείου Υγείας απόφαση για την τοποθέτηση 15 ιατρών οπλιτών θητείας σε Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία (ΠΠΙ), Περιφερειακά Ιατρεία (ΠΙ) και Κέντρα Υγείας (ΚΥ) σε άγονες και προβληματικές περιοχές της χώρας. Στους συγκεκριμένους οπλίτες ιατρούς, παρέχεται η δυνατότητα για ταυτόχρονη αναγνώριση του χρόνου στρατεύσιμης στρατιωτικής υποχρέωσης και ως χρόνου εκπλήρωσης της υποχρέωσης της υπηρεσίας υπαίθρου, με δαπάνη του Υπουργείου Υγείας.

Συγκεκριμένα, οι ιατροί οπλίτες , τοποθετούνται:

Στο Κέντρο Υγείας Ιθάκης, στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Αντικυθήρων, στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Κέντρο Ανάφης, στο Περιφερειακό Ιατρείο Μαθρακίου, στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Κέντρο Κουφονησίων, στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Δονούσας, στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Κέντρο Ελαφονήσου, στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Χάλκης, στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Ύδρας, στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Λειψών, στο Πολυδύναμο Ιατρείο Δρυοπίδας (Ν.Κύθνου), στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σφακίων, στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Κέντρο Βασιλικάδων, στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Αλοννήσου και στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείου Κορώνου Νάξου.

Print Friendly, PDF & Email
Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016