Το Πολεμικό Ναυτικό τίμησε 5 στελέχη του για την πολυετή θητεία τους σε πολεμικά πλοία, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προς τιμήν των οικογενειών του προσωπικού του.

Πέντε στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού βραβεύθηκαν για την πολυετή υπηρεσία τους σε πολεμικά πλοία, κατά τη διάρκεια  εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, προς τιμήν των οικογενειών του προσωπικού του Πολεμικού Ναυτικού, στο πλαίσιο του εορτασμού του Προστάτη του Αγίου Νικολάου

Πρόκειται για τους :

– Αντιπλοίαρχο (Ε) Γρηγόριο Δράλλο ΠΝ
– Υποπλοίαρχο (Ε) Ευστάθιο Ανδριανό ΠΝ
– Ανθυπασπιστή (ΑΡΜ) Φίλιππο Παπαθεοχάρη
– Ανθυπασπιστή (ΜΗΧ) Βασίλειο Χλωρό
– Ανθυπασπιστή (ΜΗΧ) Ιωάννη Κουρούκλη

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε συναυλία της μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού και η κλήρωση των μαθητών της Γ΄ Λυκείου που θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε πλου με φρεγάτα και πτήση με ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, τα αποτελέσματα της οποίας θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Πολεμικού Ναυτικού http://www.hellenicnavy.gr, όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΝ.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, ο Αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ, εκπρόσωποι των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, τα μέλη του Ανωτάτου Ναυτικού Συμβουλίου, εν αποστρατεία στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού, και αντιπροσωπείες αξιωματικών, υπαξιωματικών και πολιτικών υπαλλήλων του Πολεμικού Ναυτικού.

Print Friendly, PDF & Email
Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016