Τι συμβαίνει στην ΕΑΒ; Ο μέχρι πρόσφατα Αντιπρόεδρος της Μπάμπη Παπασπύρου εξηγεί

Λέμε ότι “η ΕΑΒ είναι η ναυαρχίδα της αμυντικής μας βιομηχανίας”. Δυστυχώς οι κυβερνήσεις δεν της συμπεριφέρθηκαν και δεν της συμπεριφέρονται ως τέτοια. Κάθε άλλο. Η ακατανόητη απόφαση του υπουργείου Οικονομικών να κάνει περικοπές στους εργαζόμενους λίγο έλειψε να τινάξει στον αέρα την εταιρεία. Η οποία κανονικά θα ΄πρεπε να έχει ήδη ξεκινήσει την προσπάθεια να εισέλθει στη “νέα αγορά” των Βαλκανικών χωρών που προμηθεύονται αεροσκάφη τα οποία μπορούν να υποστηριχθούν και να αναβαθμιστούν στην ΕΑΒ. Αντί γι΄ αυτό όλοι και όλα σπρώχνουν την εταιρεία προς το αδιέξοδο.
Ο μέχρι πριν από λίγους μήνες Αντιπρόεδρος της ΕΑΒ Μπάμπης Παπασπύρου, μιλά στο Militaire.gr και εξηγεί τι ακριβώς συμβαίνει και τι μπορεί να γίνει για να βγει η εταιρεία από το τέλμα.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016