“Μούτρωσαν” πολλοί ανώτεροι και ανώτατοι για τα “κατεβασμένα ρολά” που γράψαμε χθες. Από την άλλη όμως πολλά ήταν τα μηνύματα από στελέχη που επιβεβαιώνουν την “στάση εκλογικής αναμονής” που τηρούν κάποιες “κάστες” στα υψηλά κλιμάκια. Κι όπως διαπιστώνουμε τα θέματα που κακώς μένουν ανοιχτά χωρίς καμία σοβαρή δικαιολογία είναι πολλά. Ένα από τα πολλά μηνύματα έχει να κάνει με στελέχη που αναμένουν την κρίση τους για την παραμονή τους ως ΕΟΘ. Για τους περισσότερους η απόφαση έχει να κάνει με την ζωή τους ,αλλά αυτό φαίνεται ότι δεν συγκινεί τους “πατρίκιους”.

Το μήνυμα:

“Πολύ ορθά αναφέρεστε στο θέμα των μεταθέσεων των στελεχών των ΕΔ και πολύ εύστοχα επισημαίνετε το γεγονός των ”κατεβασμένων ρολών” στα Επιτελεία στο σημερινό σας άρθρο. Θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω ότι μεταξύ αυτών άλλο ένα θέμα, που παραμένει στάσιμο είναι αυτό των στελεχών που πρόσφατα κρίθηκαν ως ευδοκίμως τερματίσαντες τη θητεία τους και εφόσον υπέβαλλαν τις σχετικές αναφορές, αναμένουν την επόμενη κρίση για εάν θα παραμείνουν εν ενεργεία ως ΕΟΘ σύμφωνα με το Ν.4494/2017 (ΦΕΚ Γ΄165). Επειδή η ανησυχία όλων μας (των επηρεαζόμενων) είναι έντονη για το τι θα γίνει μετά τις εκλογές με το υπόψη θέμα θα ήταν πολύτιμο να μαθαίναμε το σκοπεύουν να κάνουν”.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016