Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσφεύγει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ) για τη μη πληρωμή των νυχτερινών υπηρεσιών στους στρατιωτικούς.

Σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΣ αναφέρει:

Όπως ήδη προαναγγείλαμε (δείτε εδώ), παραμονές της δύσης του 2018 και αυγής του 2019, ο νομικός παραστάτης της Ομοσπονδίας μας, δικηγόρος Αθηνών κ. Γεώργιος Αντωνακόπουλος, μετά την αποκλειστική επιτυχία του ανατροπής του μνημονιακού μισθολογίου μας και επιστροφή των παρανόμως παρακρατηθέντων αναδρομικών μας, κατ΄ εντολή της Π.Ο.Ε.Σ., μετέβη στο Συμβούλιο της Επικρατείας και κατέθεσε αίτηση κατά των Υπουργών Εθνικής Άμυνας και Οικονομικών, αναφορικά με την μη εισέτι αποζημίωση της νυκτερινής μας απασχόλησης, όπως σχετικός νόμος ορίζει.

Παραμονές Πρωτοχρονιάς 2019, η Ομοσπονδία της καρδιάς σας συνεχίζει να διεκδικεί, να ανατρέπει και να εξασφαλίζει τα συμφέροντα όλων εν γένει των Ελλήνων στρατιωτικών, εκπροσωπώντας τους με το κατά το δυνατόν καλύτερο τρόπο και μέσα.

Θεωρώντας ότι και αυτή η μάχη ενώπιον του ΣτΕ θα είναι νικηφόρα υπέρ όλων των εν ενεργεία στρατιωτικών, θα σας ενημερώσουμε για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016