Η Raytheon και ο όμιλος United Technologies Corp διαπραγματεύονται τη συγχώνευσή τους, έγραψε η εφημερίδα The Wall Street Journal χθες Σάββατο, επικαλούμενη πηγή ενήμερη για τις επαφές.
Η ένωση, με όρους ισοτιμίας, δεν αναμένεται να επηρεάσει τα σχέδια της UTC που προβλέπουν την ανεξαρτητοποίηση και τη μετατροπή σε χωριστές οντότητες δύο από τις εταιρείες του ομίλου, της Otis (ανελκυστήρες) και της Carrier (κλιματισμός), σύμφωνα με τις πληροφορίες.
Ο διευθύνων σύμβουλος της United Technologies Γκρεγκ Χέιζ αναμένεται να αναλάβει να διοικήσει της νέας ενοποιημένης εταιρείας και ο διευθύνων σύμβουλος της Raytheon Τόμας Κένεντι πρόεδρος του διοικητικού της συμβουλίου, πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα [1].
Οι διοικήσεις των δύο εταιρειών θα μπορούσαν να ανακοινώσουν πως κατέληξαν σε συμφωνία εντός ημερών, σύμφωνα με τη Τζέρναλ.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016