Ο ναύαρχος της Λιβύης Φάρατζ ελ Μαχντάουϊ ο οποίος φοίτησε στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, είναι το δεξί χέρι του στρατηγού Χάφταρ. Η λογική λέει ότι η Ελλάδα έχει έναν πολύ δυνατό σύμμαχο στην κατάσταση που διαμορφώνεται στη Λιβύη. Αρκεί βεβαίως κάποιος από την Αθήνα να ενδιαφερθεί να μιλήσει μαζί του!!! Προς το παρόν φαίνεται ότι μόνο οι συμμαθητές του από τη ΣΝΔ, μεταξύ των οποίων είναι οι Ευ. Αποστολάκης και Αθ. Παναγόπουλος αλλά και ο Ταξίαρχος ε.α Παναγιώτης Θεοδωρακίδης , έχουν κάνει το αυτονόητο.

Αργά το βράδυ ο ναύαρχος Φάρατζ ελ Μαχντάουϊ , έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook ,στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ το εξής μήνυμα:

Ο Φάρατζ ελ Μαχντάουϊ είναι φιλέλληνας και αυτό προκύπτει από τη σελίδα του στα fb η οποία είναι γεμάτη φωτογραφίες από την Ελλάδα που έχει πολλές φορές επισκεφθεί. Φωτογραφία εξωφύλλου έχει επιλέξει από την εποχή που ήταν Ναυτικός Δόκιμος!

Πίσω του διακρίνεται ο σημερινός πρόεδρος του Πολεμικού Μουσείου Αντιναύαρχος ε.α Αθανάσιος Παναγόπουλος. Οι δυο τους είχαν συναντηθεί μετά από 35 χρόνια στη ΣΝΔ.

 

 

Μήπως κάποιοι από την κυβέρνηση πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί του;

Google News

Ακολουθήστε το Militaire.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Avatar
Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016