Πληρωμένη απάντηση στον Πρωθυπουργό  Κυριάκο Μητσοτακη δίνει ο τ.Διευθύνων Σύμβουλος των “Ελληνικων Αμυντικών Συστηματων” (ΕΑΣ) και βαθυς γνώστης της ελληνικής,αμυντικής,βιομηχανίας κ.Παναγιώτης Μοσχολιός, με αφορμή την κόντρα Μητσοτάκη – Φώφης Γεννηματά στην Βουλή, μετά απο ερώτηση της επικεφαλής του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ. Και υπενθυμίζει πως η κ.Γεννηματά, με την στάση της και τους χειρισμούς της ως Αναπληρωτής Υπουργός Αμυνας απέτρεψε το κλείσιμο των ΕΑΣ που επιδίωκε η τρόικα και άλλοι! Και κατηγορεί τον κ.Μητσοτάκη ότι προφανώς τα ίδια επιδιώκει και σήμερα για την αμυντική βιομηχανία!
Ιδού η σημερινή ανάρτηση του κ Μοσχολιού στη σελίδα του στο facebook:

<<Στην σημερινή (σ.σ. χθεσινη) συζήτηση στη Βουλή ο κ. Μητσοτάκης επετέθη στην Γεννηματά και μεταξύ των άλλων την κατηγόρησε ότι ως Αναπληρωτρια ΥΕΘΑ έδειξε «δυναμική να μην προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις στο ΥΕΘΑ και μπλόκαρε την εξυγίανση της στρατιωτικής βιομηχανίας».  Πράγματι η κ. Γεννήματα μπλόκαρε, όχι την εξυγίανση αλλά το κλείσιμο των ΕΑΣ (σ.σ. “Ελληνικα Αμυντικά Συστήματα”) μιας που μόνο για αυτή την κρατική βιομηχανία έχει ευθύνη το ΥΕΘΑ. Ο κ. Μητσοτάκης προφανώς έτσι εννοούσε και εννοεί την εξυγίανση, όπως δηλαδή την εννοούν ο κ. Μάνος, η κ. Ξαφά κλπ. Φαίνεται εξ άλλου από την … «εξυγιαντική» … πολιτική που εφαρμόζει στις Αμυντικες Βιομηχανίες στον ένα χρόνο που είναι Πρωθυπουργός>>.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016