“Ερντογάν είσαι ανεπιθύμητος στις ΗΠΑ”! Οι Ελληνοαμερικανοί στέλνουν ηχηρό μήνυμα

Οι Ελληνοαμερικανοί του HELLENIC AMERICAN LEADERSHIP COUNCIL, στέλνουν ηχηρό μήνυμα, κυρίως προς τον Λευκό Οίκο, ο ένοικος του οποίου φαίνεται να΄χει ιδιαίτερη συμπάθεια προς τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν. Οι αποκαλύψεις του πρώην Συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου Τζ. Μπόλτον για οικονομικά συμφέροντα του Τραμπ στην Τουρκία έχουν προκαλέσει εκκωφαντικό θόρυβο.

Οι Ελληνοαμερικανοί του HELLENIC AMERICAN LEADERSHIP COUNCIL  σε μήνυμα του αναφέρουν:

“Η Τουρκία δεν είναι φίλος των ΗΠΑ και ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ερντογάν δεν θα έπρεπε ποτέ να είχε προσκληθεί στο Λευκό Οίκο. Το καθεστώς του οδηγεί  στη φυλακή  δημοσιογράφους, παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, κατέχει παράνομα το βόρειο τμήμα της Κύπρου, εισβάλλει παράνομα στον ελληνικό εναέριο χώρο, διώκει τη θρησκευτική ελευθερία, βοηθά το Ιράν να αποφεύγει κυρώσεις, αγοράζει ρωσικούς πυραύλους, επιτίθεται σε συμμάχους των ΗΠΑ κάνοντας  εθνοκάθαρση στη βορειοανατολική Συρία και εξακολουθεί να αρνείται τη Γενοκτονία.
Κατεβάστε και μοιραστείτε αυτά τα γραφικά με το Facebook, το Twitter και το Instagram για να ενημερώσετε τον Ερντογάν ότι δεν είναι ευπρόσδεκτη. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε το ακόλουθο hashtag κατά την ανάρτηση: #ErdoganIsNOTWelcome”.

Ας το κάνουμε…