“Επιστροφή” Καμμένου μετά από την επέμβαση που έκανε θα είναι μάλλον θορυβώδης και θα ΄χει να κάνει με θέμα του ΥΠΕΘΑ. Ο πρώην ΥΕΘΑ έχει πληροφορηθεί για τις αλλαγές που γίνονται στο θέμα της εφεδρείας. Ο ίδιος όσο ήταν ΥΕΘΑ είχε δώσει πολύ μεγάλη σημασία στο θέμα και είχε ανακηρύξει το 2018 ως Έτος Εφεδρείας. Μετά από την αποχώρησή του τα σχέδια για την εφεδρεία φαίνεται ότι έχουν αλλάξει και η λογική είναι να “πέσουν οι τόνοι”.

Επιπλέον ο πρώην ΥΕΘΑ πληροφορήθηκε ότι η ηγεσία του ΓΕΣ χαρακτήρισε λανθασμένη την “πολιτική Καμμένου” για την εφεδρεία και γι΄ αυτό ,λένε οι πληροφορίες αναμένεται παρέμβαση. Θα είναι ερώτηση στη Βουλή ή δήλωση, κανείς δεν ξέρει. Σίγουρα πάντως δεν θα ΄ναι παρέμβαση “χαμηλών τόνων”, όπως λένε από το περιβάλλον του.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016