Το τουρκικό κρατικό πρακτορείο Anadolu  μεταδίδει εδώ και λίγη ώρα ότι διατάχθηκαν μέτρα  στο Αιγαίο Πέλαγος,λόγω της έντασης που επικρατεί στην περιοχή!

Εκτός από τις παραβιάσεις των τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών που αναχαιτίζονται από ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη δεν υπάρχει καμία ένταση στο Αιγαίο. Υπάρχουν ήδη πάρα πολλοί τουρίστες….

Σύμφωνα με το Anadolu η Άγκυρα διέταξε να βρίσκονται ανά πάσα στιγμή σε επιφυλακή μια φρεγάτα, δύο πυραυλάκατοι και ομάδα κομάντο της μονάδας υποβρύχιων καταστροφών, όπως μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο Anadolu.

Το καθεστώς Ερντογάν δικαιολογημένα είναι εκνευρισμένο. Η συνάντηση Τσαβούσογλου-Πομπέο δεν φαίνεται να πήγε όπως έπρεπε. Η δήλωση…μετανοίας για την αγορά των S-400 κάνει κακό λίγες ημέρες πριν από τις κάλπες. Γι΄ αυτό και μια κρίση με την Ελλάδα είναι πολύ χρήσιμη… Ψυχραιμία χρειάζεται ,γιατί όλα δείχνουν πως πρόκειται για μια ακόμη “Ερντογανική κουτοπονηριά”.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016