Στη διάταξη με την οποία υπό προϋποθέσεις υπόδικοι έχουν τη δυνατότητα να “αποδεσμεύσουν” το λογαριασμό τους “ακούμπησε” σχετικός διάλογος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Ραγκούση με τον πρώην ισχυρό άνδρα της Novartis Κωνσταντίνο Φρουζή στην προανακριτική της Βουλής.

Ο διάλογος, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε ως εξής:

Ραγκούσης: Μετά τις προχθεσινές αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα θα κάνετε αίτηση να αποδεσμευτεί ο λογαριασμός σας στην Ελβετία;

Φρουζής: Σήμερα το πρωί μίλησα με τον δικηγόρο μου και τον ενημέρωσα. Και βεβαίως κύριε Ραγκούση θα κάνω αίτηση να αποδεσμευτεί ο λογαριασμός μου.

ΣΥΡΙΖΑ: Είναι δώρο για τον Φρουζή

Νωρίτερα, πηγές του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν λόγο για δώρο της κυβέρνησης και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Κωνσταντίνο Φρουζή.

 

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016