Ο γγ του ΝΑΤΟ Γενς Στόλνεμπεργκ, “ύμνησε” την Τουρκία σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό Bild am Sonntag. Απέκλεισε ακόμη και την συζήτηση για την πιθανότητα να βρεθεί εκτός Συμμαχίας η Τουρκία λόγω της συμπεριφοράς της και είπε και το απίστευτο: ότι η Τουρκία είχε σημαντικότατη συμβολή στην ήττα του Ισλαμικού Κράτους! Ο Στόλντεμπεργκ ξεπερνά τα όρια κάθε φορά που μιλά για την Τουρκία, λες και είναι υπάλληλος του Ερντογάν.

Στην ίδια συνέντευξη αποθέωσε την Τουρκία επειδή φιλοξενεί 3,6 εκατομμύρια πρόσφυγες, ξεχνώντας ότι μ΄ αυτούς τους ανθρώπους εκβιάζει τη Δύση.

Για τις συζητήσεις που γίνονται περί αποβολής της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ , ο Στόλντεμπεργκ είπε ότι η Συμμαχία δεν έχει προβλέψει τέτοια διαδικασία.

Προφανώς ο γγ της Συμμαχίας, εγκρίνει τα εγκλήματα πολέμου που διέπραξαν στη βόρεια Συρία, οι τζιχαντιστές που χρησιμοποίησε η Τουρκία ως χερσαία δύναμη εισβολής. Είναι που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ήττα του Ισλαμικού Κράτους…

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016