Για 50 κρούσματα κορονοϊού στην 124  Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης στην Τρίπολη, αναφέρει σε ανακοίνωση του το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων.
Σύμφωνα με όσα γράφουν  “τα κρούσματα ήταν ένα (1), έγιναν δύο (2), αυξήθηκαν σε πέντε με επτά (5-7), την Τρίτη 01/12/2020 ήταν 35-40 και σήμερα Τετάρτη 02/12/2020 απογειώθηκαν στα πενήντα (50)!
Τα ίδια έκαναν και στην ΣΜΥ με τα διακόσια Κρούσματα 200….

Δαιμονοποιούν τους σμηνίτες και κανένας Υπουργός, Στρατηγός ή Πτέραρχος Δεν Παραιτείται!

Τι γράφουν σήμερα, με τα γνωστά μισόλογα τους και χωρίς να δίνουν απάντηση στα ΓΙΑΤΙ οι δημοσιογράφοι; Χωρίς να αναδεικνύουν τις ευθύνες του ΥΠΕΘΑ και των Επιτελείων;

Διαβάζουμε:
Συναγερμός στην Πολεμική Αεροπορία: 50 κρούσματα κορονοϊού σε στρατόπεδο στην Τρίπολη
Τα περισσότερα από τα κρούσματα είναι στρατεύσιμοι
Τα κρούσματα εντοπίστηκαν στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης στην Τρίπολη προκαλώντας συναγερμό στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας.
Κατά πληροφορίες ανάμεσα στους θετικούς με κορονοϊο βρίσκονται και μόνιμοι στρατιωτικοί.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για σμηνίτες της τελευταίας ΕΣΣΟ που παρουσιάστηκε στις 16 Νοεμβρίου.
Ορισμένοι εξ αυτών που διαγνώστηκαν με κορονοϊό εντοπίστηκαν κι απομονώθηκαν, αλλά, όπως φαίνεται, υπήρξαν και ασυμπτωματικοί που μετέδωσαν τον ιό.
Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν υπάρχει πληροφορία για κάποιο από τα κρούσματα να είναι σε σοβαρή κατάσταση με το στρατόπεδο να έχει μπει σε καραντίνα.
Τι έγραφε χθες (Τρίτη 01/12/2020) το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ;
35-40 σμηνίτες με Κορονοιό στην 124 ΠΒΕ της Πολεμικής Αεροπορίας.
35-40 σμηνίτες με Κορονοιό στην 124 ΠΒΕ της Πολεμικής Αεροπορίας – Με τρεις ανακοινώσεις του το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ περιέγραψε τη διάδοση του Κορονοιού.

Το ΓΕΑ και το Υπουργείο Άμυνας φέρουν αποκλειστικά την τεράστια ευθύνη για τη διάδοση του Κορονοιού στην 124 ΠΒΕ, το Κέντρο Εκπαίδευσης της Πολεμικής Αεροπορίας.

Και φυσικά δεν προχωρούν σε επίσημη ενημέρωση, δεν αναλαμβάνουν καμιά ευθύνη.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες των οργισμένων και ανήσυχων γονιών σήμερα υπάρχουν 40 σμηνίτες που βρέθηκαν θετικοί στον Κορονοιό!
Οι σμηνίτες βρίσκονται σε Καραντίνα και αφορούν την Α1.
Η στρατιωτική και πολιτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων δεν έχουν λάβει κανένα σοβαρό μέτρο.
Όπως μας καταγγέλλουν οι γονείς δεν γίνονται ΤΕΣΤ, δεν γίνονται Απολυμάνσεις από εξειδικευμένα συνεργεία.
Το μόνο που κάνουν είναι θερμομετρήσεις.
Επίσης, ολόκληρη η 124 ΠΒΕ έχει μπει σε Καραντίνα και δεν έγινε η Ορκωμοσία.
Παρά το γεγονός ότι η εστία του κορονοιού έχει εντοπιστεί το ΓΕΑ έβαλε σε καραντίνα ολόκληρη την Πτέρυγα Μάχης, κρατώντας φυλακισμένους τους περισσότερους από 800 σμηνίτες της ΕΣΣΟ Νοεμβρίου.
Και όμως θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει όλους αυτούς τους κινδύνους.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ τα Κρούσματα παντού μειώνονται σε μεγάλο βαθμό, στις Ένοπλες Δυνάμεις αυξάνονται και τα κρούσματα αφορούν χιλιάδες μέλη του προσωπικού.
Οι ευθύνες του Υπουργείου Άμυνας και των Επιτελείων είναι τεράστιες.
Συνωστισμός αποτέλεσμα της Κατάταξης υπεράνω των 11.000 στρατευμένων που δεν είχαν που να τους βάλουν.
Διεξαγωγή των αναποτελεσματικών Rapid ΤΕΣΤ με αποτέλεσμα να μην εντοπίζονται στην Κατάταξη οι θετικοί στον κορονοιό, να αφήνονται να διασπείρουν τον Κορονοιό.
Άθλιες συνθήκες διαβίωσης, ημίμετρα στην αντιμετώπιση του Κορονοιού”.
Avatar
Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016