Ένας Ρεπουμπλικάνος βουλευτής στη Βουλή των Αντιπροσώπων καλεί το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ να παροτρύνει την Κίνα να διερευνήσει την εξαφάνιση τριών Κινέζων δημοσιογράφων, οι οποίοι ήθελαν να δημοσιοποιήσουν τις επιπτώσεις από την εξάπλωση της COVID-19 στην πόλη Ουχάν.
Σε επιστολή που έστειλε την Τρίτη, ο Ρεπουμπλικάνος βουλευτής Τζιμ Μπανκς ζήτησε από την αμερικανική κυβέρνηση να διερευνήσει τις τύχες των Φανγκ Μπιν, Τσεν Κιουσί και Λι Ζεχουά.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές αναφορές, οι τρεις δημοσιογράφοι εξαφανίστηκαν μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο στο διαδίκτυο. Το βίντεο περιλάμβανε εικόνες από νοσοκομεία που ήταν ασφυχτικά γεμάτα, αλλά και ενός μικρού λεωφορείου που ήταν φορτωμένο με πτώματα.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016