Η υπουργός Άμυνας της Αλβανίας Όλτα Τζάσκα ζητά επίμονα από τις ΗΠΑ να δημιουργήσουν στρατιωτική βάση στη χώρα της , οποία αντιμετωπίζει “απειλή από το νότο”! Ως γνωστόν νότια από την Αλβανία βρίσκεται η Ελλάδα!

Η υπουργός Άμυνας της Αλβανίας έκανε τις δηλώσεις αυτές σε συνέντευξή της στην DW. Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την προσφορά της Αλβανίας προς τις ΗΠΑ για τη δημιουργία στρατιωτικής βάσης στα παράλια της Αδριατικής απάντησε πως η πρόταση αυτή έγινε λόγω των απειλών που έχει να αντιμετωπίσει η Αλβανία από την Ανατολή αλλά και το Νότο.

Η Αλβανία φαίνεται ότι δεν αισθάνεται…ασφαλής από την στενή στρατιωτική συνεργασία που έχει εδώ και χρόνια με την Τουρκία.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016