Βρήκαμε παπά θα θάψουμε 5-6; Κάπως έτσι εξελίσσονται τα πράγματα με τους Τούρκους, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι την προεδρία της Ε.Ε. από την φίλη χώρα Γερμανία τα βάζουν όλα στο τραπέζι. Ειδικότερα ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ Ακσόι θέτει θέμα για την εκπαίδευση της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης (την οποία αποκαλεί τουρκική) κατηγορώντας την Ελλάδα ότι την καταπιέζει στερώντας την εκπαίδευση στα μειονοτικά σχολεία. Για να στηρίξει το επιχείρημα του αναφέρει χαρακτηριστικά ότι τα τελευταία 25 χρόνια ο αριθμός των μειονοτικών σχολείων μειώθηκε από 231 σε 115 με ευθύνη της Ελλάδας και εγκαλεί την Ε.Ε. για αδιαφορία.

Προτείνουμε να παρακολουθήσει την συνέντευξη της κυρίας Σουλεϊμάν Σαμπιχά στο Militaire.gr. Είναι άκρως διαφωτιστική. Το ίδιο βέβαια πρέπει να κάνουν και οι δικοί μας κυβερνώντες.

Μια καλή πρόταση είναι να κλείσουν αύριο κιόλας όλα τα παράνομα “σχολεία” που λειτουργούν προφανώς με τη βοήθεια του τουρκικού προξενείου στην περιοχή της Θράκης.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016