“Η Τουρκία θα επανέλθει στον Έβρο μην εφησυχάζουμε”- Ο Παν.Σγουρίδης προειδοποιεί

Τη Θράκη την θυμόμαστε μόνο στα δύσκολα. Τελευταία αφορμή, ο κορονοϊός και τα πολλά κρούσματα που παρουσιάστηκαν στην περιοχή της Ξάνθης. Την κρίση του κορονοϊού έγινε αντικείμενο εκμετάλλευσης από τους ψευδομουφτήδες και τους κύλους του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής που δεν χάνουν ευκαιρία…

Ο Παναγιώτης Σγουρίδης, πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής, πολλά χρόνια βουλευτής, υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης το 2015 , αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ και πάνω απ΄ όλα Θρακιώτης, μιλά στο Militaire.gr για όλα όσα συμβαίνουν αυτή τη περίοδο στη Θράκη.

Ο κ.Σγουρίδης προειδοποιεί ότι το καθεστώς Ερντογάν θα προσπαθήσει ξανά να περάσει πρόσφυγες και μετανάστες από τον Έβρο και γι΄ αυτό η θωράκιση του θα πρέπει να συνεχιστεί.

Είναι καθησυχαστικός για τα σενάρια που λένε ότι μπορεί η χώρα να αντιμετωπίσει επισιτιστική κρίση λόγω της κρίσης του κορονοϊού. Ο κ.Σγουρίδης από την εμπειρία του στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, είναι κατηγορηματικός και λέει ότι τέτοιο θέμα δεν υπάρχει.

Avatar
Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016