Η Τουρκία μεταφέρει στη Λιβύη, ότι θέλει, όποτε θέλει έχοντας την απόλυτη ανοχή των δυτικών που γνωρίζουν τα πάντα και την έμμεση συνενοχή της Ελλάδας που δεν βγάζει τσιμουδιά!

Πως αλλιώς να δικαιολογηθεί ότι δεν έχει γίνει καμία αναφορά, σ΄ αυτό που και απλοί πολίτες παρακολουθούν: Τουρκικά C-130 έχουν κάνει 14 πτήσεις πτος τη Λιβύη και προφανώς δεν πετούν άδεια! Τα τουρκικά μεταγωγικά προσγειώνονται στη Λιβύη μεταφέροντας οπλισμό και προσωπικό. Στρατιωτικό και παραστρατιωτικό.

Είναι για γέλια βεβαίως ο ισχυρισμός των Ευρωπαίων ότι επιτηρούν την εφαρμογή του…εμπάργκο όπλων στη Λιβύη με τη ναυτική επιχείρηση Ειρήνη, στην οποία συμμετέχει και ελληνική φρεγάτα. Τη διοίκηση της αποστολής έχει αναλάβει Έλληνας αξιωματικός μετά από την παραίτηση του Ιταλού, κίνηση που δεν έγινε τυχαία. Η Ρώμη έχει έρθει πολύ κοντά με την Άγκυρα.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016