Για το Χάλμσταντ της Ολλανδίας «πέταξε» σήμερα η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Ανδρών Ενόπλων Δυνάμεων. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα διεκδικήσει την πρόκρισή του στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου CISM, που θα διεξαχθεί στην Κίνα τον Οκτώβριο του 2019, κόντρα στην Γερμανία και στην Ολλανδία.

Οι ποδοσφαιριστές, που απαρτίζουν την αποστολή της Εθνικής μας Ομάδας, είναι οι: Λυμπερόπουλος, Αυγενικού, Βέργος, Βλάχος, Κούρτι, Παμλίδης, Τσουκάνης, Τσιφτσής, Μπουλούλης, Σκόνδρας, Τσούκαλος, Ντουρμισάι, Σάμιος, Σίσκο, Γρομητσάρης, Κώνστας, Γαβριηλίδης.

Εκτός πλάνων, λόγω τραυματισμού, έμεινε ο Γκόλιας, ο οποίος εξετάστηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και έχει υποστεί τράβηγμα στους κοιλιακούς.

Στην αποστολή μετέχουν, επίσης, ο προπονητής, Βασίλης Βούζας, ο συνεργάτης του, Παναγιώτης Χριστοφιλέας, ο φυσιοθεραπευτής, Παύλος Καράπαπας και οι διαιτητές, Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, Αντώνης Καρατζίκας.

Την ομάδα συνοδεύουν, ακόμη, ο Πλωτάρχης, Χρήστος Καλαϊτζίδης και ο Λοχαγός, Κωνσταντίνος Παπασταμάτης.

Print Friendly, PDF & Email
Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016