Δωρεά εξοπλισμού στο προσωπικό των ΕΔ στον Έβρο από τη Theon Sensors

Η προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων υπερασπίζοντας τα σύνορα της χώρας μας, αποτελεί πρότυπο εθνικής συμπεριφοράς και επιβάλλει να έχει την αμέριστη συμπαράσταση όλων μας. Ο απλός κόσμος το ΄χει κάνει. Στρατιωτικοί και αστυνομικοί ευχαρίστησαν τον κόσμο αλλά δεν παρέλειψαν να ζητήσουν αυτό που πραγματικά χρειάζονται: εξοπλισμό.

Μία ελληνική εταιρεία ανταποκρίθηκε.Η ΤΗΕΟΝ SENSORSαποφάσισε να δωρίσει στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας εικοσιπέντε (25) μονόκυαλα νυχτερινής όρασης τύπουARGUS και πέντε (5) θερμικές κάμερες τύπου THERMIS LR, ελληνικής σχεδίασης και πρόσφατης παραγωγής από τη ΤΗΕΟΝ SENSORS με υψηλής τεχνολογίας αισθητήρες.Είναι μάλλον η πιο χρήσιμη δωρεά που έχει γίνει μέχρι στιγμής για την επιχείρηση που γίνεται στον Έβρο.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016