Την ώρα που το ΝΙΜΤΣ έχει ενταχθεί στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ), λόγω κορονοϊού, αποφασίστηκε αλλαγή διοίκησης!

Λογικό; Αν διαβάσετε όσα γράφει από την ΕΑΑΣ ο Βασίλης Ροζής γίνεται κατανοητό ότι υπάρχουν αντιδράσεις:

“Ραγδαίες οι εξελίξεις στο ΝΙΜΤΣ. Το ΔΣ του οποίου….επικυρώνει πέρα από κάθε δεοντολογία και παρατύπως αποφάσεις της κυβέρνησης με εισηγήσεις;;; του Προέδρου που κυρίως…προηγούνται των σχετικών…. κυβερνητικών θέσεων-αποφάσεων -νομοθετικής ρύθμισης. Οι θέσεις μου ως μέλος αυτού, ως εκπρόσωπος της ΕΑΑΣ, στα δύο τελευταία συμβούλια της Τετάρτης 18/3 και της Παρασκευής 20/3/2020 σύντομα θα γνωστοποιηθούν, όταν θα έχω και τα σχετικά έγγραφα. Ένα μόνο έχω να πω.Θλίβομαι και οργίζομαι”.

Δημιουργείται η υποψία ότι με “άλλοθι” τον κορονοϊό επιχειρούνται πολλά κα διάφορα αλλά κυρίως παράτυπα…Μπορεί να πρόκειται για καχυποψία, αλλά δικαιώματα δίνονται.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016