Υποστηριξε το militaire
Πολιτική
27/08/2018 | 09:33 (ενημερώθηκε 6 έτη πριν)
Militaire News

Η αποφυλάκιση Φλώρου και τα απίστευτα που γράφονται ακόμη και από νομικούς

Η αποφυλάκιση Φλώρου και τα απίστευτα που γράφονται ακόμη και από νομικούς

Κάποιοι προσπαθούν να δικαιολογήσουν αυτά που πολύ δύσκολα δικαιολογούνται με την αποφυλάκιση Φλώρου για λόγους υγείας. Από τα πιο απίθανα που γράφονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μάλιστα από γνωστούς νομικούς ,είναι πως αποφυλακίστηκε για λόγους υγείας επειδή υπάρχει ο νόμος Παρασκευόπουλου! Και πως αν δεν υπήρχε ο νόμος “κανένας ιατρός δεν θα υπέγραφε τη βεβαίωση”!!! Δεν ξέρουμε πόσα θαυμαστικά να βάλουμε, αλλά δεν γνωρίζαμε ότι ο νόμος Παρασκευόπουλου κάνει και…ιατρικές διαγνώσεις!

Το ερώτημα αν υπάρχει τόσο σοβαρό ιατρικό πρόβλημα φαίνεται να μην απασχολεί κάποιους νομικούς, αφού οι κομματικές τους σχέσεις με συγκεκριμένο κόμμα είναι μάλλον σημαντικότερες. Θα είχε ενδιαφέρον επίσης,να μας έλεγαν αν αυτή τη στιγμή στις φυλακές υπάρχουν φυλακισμένοι με πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας…Πόσοι έχουν κάνει αίτηση αποφυλάκισης και σε πόσους έχει εγκριθεί.

Όλα τα υπόλοιπα που λέγονται και γράφονται είναι για να “βγούμε από τη δύσκολη θέση”… Όχι όλοι εμείς, αλλά όσοι έχουν εμπλοκή στην υπόθεση.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης