Υποστηριξε το militaire
Πολιτική
27/11/2017 | 06:40 (ενημερώθηκε 6 έτη πριν)
Militaire News

“Πίτσα, μπύρα και Βουλή”! Η συζήτηση για τα πυρομαχικά στη Σ.Αραβία υπόσχεται “θέαμα”

Η σημερινή συζήτηση στην Βουλή για την επιχειρούμενη πώληση πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία, προσφέρεται για όποιον δεν έχει δουλειά. Πίτσα, μπύρα και “θέαμα”…Κυβέρνηση, ΝΔ και Δημοκρατική Συμπαράταξη θα συγκρουστούν μετωπικά, υποψιαζόμαστε με ατάκες αφού όλα τα χαρτιά είναι πλέον στο τραπέζι.

ΝΔ και Δημοκρατική Συμπαράταξη με πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Λοβέρδο θα επιμείνουν ότι η παραλίγο πώληση αποτελεί σκάνδαλο μεγάλου μεγέθους.

Η κυβέρνηση θα απαντήσει ότι δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό.

Οι μεν θα λένε τον Παπαδόπουλο μεσάζοντα και οι δε επίσημο πληρεξούσιο της Σαουδικής Αραβίας.

Υπάρχουν κρυφοί άσσοι; Νομίζουμε πως όχι, αλλά σε λίγες ώρες θα το ξέρουμε σίγουρα.

Τι δεν θα ακουστεί στη συζήτηση;

• Που πραγματικά πήγαιναν τα πυρομαχικά. Αν και μέσα στον γενικευμένο κομματικό πόλεμο των τελευταίων ημερών κι αυτό έχει ακουστεί μάλλον καλό θα ΄ναι να μην αρχίζουν να το φωνάζουν μέσα στη Βουλή. Η Ελλάδα στη Σαουδική Αραβία τα πούλαγε, άλλος ήταν ο προορισμός τους, όλοι το γνώριζαν κι ας παριστάνουν τώρα ότι δεν ήξεραν τίποτα για το φόνο. Ο Ανδρέας Λοβέρδος στη χθεσινή του τηλεοπτική παρέμβαση στον ΣΚΑΙ είπε πως εκτός από το ενδεχόμενο διαφθοράς που έχει θέσει, η επιλογή να γίνει η πώληση μέσω Παπαδόπουλου μπορεί να οφείλεται σε “πολιτικό θέμα, π.χ. Υεμένης”.  Περιττό να αναφέρουμε ότι πολλές, πάρα πολλές χώρες πουλάνε όπλα και πυρομαχικά στη Σαουδική Αραβία, παριστάνοντας ότι δεν γνωρίζουν που αυτά χρησιμοποιούνται. Μόνο εμείς εδώ δεν προφυλάσσουμε τη χώρα μας.

•Πόσα χρήματα χάθηκαν για τις Ένοπλες Δυνάμεις από την ματαίωση της πώλησης. Η οποία θα μπορούσε να ολοκληρωθεί ακόμη και μετά από την “σκόνη” που σηκώθηκε από την αντιπολίτευση, αν υπήρχε κλίμα συνεννόησης. 66 εκατομμύρια χάσαμε. Και όπως φαίνεται θα πρέπει να πληρώσουμε και 10 εκατομμύρια για να καταστρέψουμε τα πυρομαχικά.

Βοήθειά μας…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης