Υποστηριξε το militaire
Breaking News Διεθνή
07/04/2017 | 22:50 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Επίθεση στη Συρία: “90 λεπτά πριν είχαμε ειδοποιήσει τους Ρώσους” λένε από τις ΗΠΑ!

Επίθεση στη Συρία:

Τουλάχιστον 60 λεπτά και κατ΄ άλλους 90, πριν οι πύραυλοι ΤΟΜΑΧΟΚ των Αμερικανών πλήξουν τους στόχους τους,είχαν ειδοποιηθεί οι ρωσικές δυνάμεις για να προλάβουν να αποχωρήσουν από την αεροπορική βάση Αλ-Σαϊράτ!

Την αποκάλυψη κάνει αμερικανός αξιωματούχος στους New York Times,ο οποίος λέει ότι στην βάση υπήρχαν περίπου 100 Ρώσοι στρατιωτικοί.

Είναι λίγο παράδοξο να γίνεται βομβαρδισμός με …προειδοποίηση. Όλα αυτά δίνουν “πόντους” σ΄ όσους υποστηρίζουν ότι η “βροχή” ΤΟΜΑΧΟΚ στη Συρία ήταν επί της ουσίας οι “εξετάσεις” που έδωσε ο Τράμπ στο “εσωτερικό κατεστημένο” για να αποδείξει ότι οι υποψίες για συνεργασία του με τη Ρωσία δεν ευσταθούν.Αν έπεισε αυτούς που πρέπει θα φανεί.Αλλά με τέτοιες διαρροές περι “έγκαιρης προειδοποίσης” μάλλον δεν θα ΄χει αποτέλεσμα.

Εντύπωση προκαλεί και η δήλωση της εκπροσώπου  του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας Μαρίας Ζαχάροβα,η οποία υποστήριξε ότι οι πυραυλικές επιθέσεις των ΗΠΑ κατά της Συρίας είχαν προγραμματιστεί πολύ πριν από την “υποτιθέμενη επίθεση με χημικά όπλα » στην επαρχία Ιντλίμπ, την Τρίτη.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης