Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Επίθεση στη Συρία:Πως θα απαντήσει ο Πούτιν στους ΤΟΜΑΧΟΚ;

Επίθεση στη Συρία:Πως θα απαντήσει ο Πούτιν στους ΤΟΜΑΧΟΚ;

Θα απαντήσει η Ρωσία στην αμερικανική επίθεση στη Συρία; Με ποιο τρόπο; Δεδομένου ότι η επίθεση των ΗΠΑ στη Συρία φαίνεται ότι είχε πρωτίστως στόχο τις ρωσικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις είναι εύλογο το ερώτημα πως θα αντιδράσει η Μόσχα. Αν αντιδράσει.

Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό ότι η Ρωσία ανέστειλε τη συμφωνία που είχε συνάψει με τις Ηνωμένες Πολιτείες για την αεροπορική ασφάλεια πάνω από τη Συρία.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου είπε  πως η Ρωσία θα διατηρήσει ανοικτούς τους τεχνικούς και στρατιωτικούς διαύλους επικοινωνίας με την Ουάσινγκτον, αλλά δεν θα ανταλλάσσει οποιεσδήποτε πληροφορίες μέσω αυτών. «Μετά τα πυραυλικά πλήγματα, οι κίνδυνοι συγκρούσεων ρωσικών και αμερικανικών αεροσκαφών είναι σημαντικά υψηλότεροι», είπε .

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε πως η αεροπορική άμυνα της Συρίας θα ενισχυθεί μετά την επίθεση των ΗΠΑ με πυραύλους κρουζ εναντίον αεροπορικής βάσης στη δυτική Συρία.

Το υπουργείο χαρακτήρισε επίσης γελοία τα περί υψηλής αποτελεσματικότητας των πληγμάτων των ΗΠΑ. Υποστήριξε πως η αποτελεσματικότητά τους ήταν «πολύ χαμηλή», καθώς 23 πύραυλοι έπληξαν τους στόχους τους αλλά δεν είναι σαφές που έπεσαν άλλοι 36, όπως δήλωσε.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης