Υποστηριξε το militaire
Πολιτική
28/03/2024 | 17:15
Militaire News

«Κυανόκρανοι» του Μαξίμου στον Βαγγέλη Μαρινάκη!

«Κυανόκρανοι» του Μαξίμου στον Βαγγέλη Μαρινάκη!

«Κυανόκρανοι» του Μαξίμου στην οικία του επιχειρηματία Β.Μαρινάκη, ιδιοκτήτη -μεταξύ πολλών άλλων μέσων ενημέρωσης- της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ, το οποίο και αποκάλυψε το «μοντάζ» στα ηχητικά ντοκουμέντα των Τεμπών.

Η ιστοσελίδα ieidiseis.gr αποκάλυψαν ότι οι υπουργοί Σταύρος Παπασταύρου και Γιάννης Μπρατάκος, στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού, επισκέφθηκαν τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη στο σπίτι του, όπου και παρέμειναν για πολλές ώρες.

Η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη επιβεβαιώνει την είδηση! Η απάντηση του όπως την κατέγραψε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων:

Ερωτηθείς για δημοσίευμα, που αναφερόταν σε συνάντηση κυβερνητικών στελεχών με συγκεκριμένο επιχειρηματία, ο Παύλος Μαρινάκης έκανε λόγο για συνάντηση σε φιλικό επίπεδο, που δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική αντιπαράθεση στο φόντο της κοινοβουλευτικής διαδικασίας και επέμεινε πως η μεγαλύτερη απόδειξη είναι οι πράξεις μας και όχι τα λόγια. «Εμείς τοποθετηθήκαμε με συγκεκριμένο τρόπο απέναντι σε ένα συγκεκριμένο δημοσίευμα».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης