Υποστηριξε το militaire

«Να μη ζήσει η Ελλάδα άλλη Κριμαία όπως το 1919»-Θανάσης Αυγερινός

Militaire News

Ο Θανάσης Αυγερινός από τη Μόσχα δεν κρύβει την ανησυχία του για δραματική κλιμάκωση του πολέμου Ρωσίας-Δύσης. Ακόμη περισσότερο ανησυχεί για την εμμονή των Ευρωπαίων ηγετών και ειδικά εκείνων που φαίνεται ότι έχουν πιστέψει ότι μπορούν να μετατρέψουν τη Ρωσία σε μία «μεγάλη Βόρεια Κορέα»! Όλα αυτά δημιουργούν κλίμα εντός Ρωσίας με μερίδα της κοινής γνώμης να προσχωρεί στην άποψη ότι η Μόσχα πρέπει κάτι να κάνει για να στείλει «ηχηρό μήνυμα» στους δυτικούς.

Όλα αυτά με τη συζήτηση για τη χρήση πυρηνικών να είναι πάντα στο τραπέζι…

Ο Θανάσης Αυγερινός μιλά για τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης που ακολουθεί πιστά τις ευρωπαϊκές εντολές και όπως λέει ελπίζει «να μη ζήσει η χώρα μια περιπέτεια αντίστοιχη με εκείνη της Κριμαίας το 1919!

Ο έμπειρος δημοσιογράφος μιλά με πάθος και αγανάκτηση για τους ομογενείς μας που έχουν αφεθεί στην τύχη τους από την πρώτη ημέρα του πολέμου Ρωσίας-Ουκρανίας. «Επιτέλους κάποιος κάτι πρέπει να κάνει για αυτούς τους ανθρώπους που έχουν αφεθεί στην τύχη τους και κινδυνεύουν ακόμη και από ελληνικά όπλα», λέει αναφερόμενος στις συνεχείς αποστολές πυρομαχικών και οπλικών συστημάτων που στέλνει η ελληνική κυβέρνηση.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης