Υποστηριξε το militaire

Το «πρωτόκολλο των Τεμπών» και ο «ενορχηστρωτής» της συγκάλυψης-Αλ.Τσίγγος

Militaire News

Το «πρωτόκολλο των Τεμπών»…Ποιος ήταν εκείνος που συντόνισε όλες τις αστραπιαίες ενέργειες που έγιναν για τη συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών, από το πρώτο λεπτό μετά από την τραγωδία;

Το θέμα των Τεμπών είναι και βαθιά πολιτικό και αυτό έχει γίνει κατανοητό και από τον τελευταίο Έλληνα πολίτη, μετά από όσα έχουν αποκαλυφθεί, πρώτα απ΄ όλα από τους συγγενείς των θυμάτων και εσχάτως ακόμη και από «συστημικά» μέσα ενημέρωσης.

Το θέμα των Τεμπών και την επιχείρηση συγκάλυψης συζητάμε με τον Αλέξανδρο Τσίγγο , αγαπημένη «φωνή της Θεσσαλονίκης» κι όχι μόνο αφού είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο Metropolis 95,5, με την εκπομπή «Πριν λαλήσει το Μαύρο Πρόβατο».

Ο Αλέξανδρος Τσίγγος γεννήθηκε και διαμένει στην Θεσσαλονίκη, φοίτησε στο κολέγιο Ανατόλια και στο Οικονομικό του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου.  Ασχολήθηκε ως τηλεοπτικός συμπαραγωγός με την εταιρεία LTV για προγράμματα σε MEGA & ANT1. Συμμετείχε στην ίδρυση του ΚΕΠΕΘ, που είχε ως στόχο την διερεύνηση της τύχης των αγνοουμένων Κυπρίων και Ελλαδιτών  και την ανάδειξη του θέματος στα διεθνή μέσα. Εργάστηκε σαν οικονομικός σύμβουλος του Γεώργιου Αποστολόπουλου στον Όμιλο «Ιατρικού Αθηνών». Είναι συνιδρυτής δύο εταιρειών νέων τεχνολογιών, της Acrongenomics Inc και της 3D Pioneer Systems Inc της οποίας διετέλεσε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, εισηγμένων στον NASDAQ. Σήμερα συνεργάζεται με την Metrosport και το ραδιόφωνο Metropolis 95.5, σαν αρθρογράφος αναλυτής και ραδιοφωνικός παραγωγός.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης