Υποστηριξε το militaire

«Παιδί για τα θελήματα των ΗΠΑ ο κ.Μητσοτάκης»-Σία Αναγνωστοπούλου

Militaire News

«Ο κ.Μητσοτάκης είναι το παιδί για τα θελήματα των ΗΠΑ», λέει η κυρία Σία Αναγνωστοπούλου, βουλεύτρια της Νέας Αριστεράς, αναφερόμενη στη στάση του Έλληνα πρωθυπουργού σε κρίσιμα θέματα, όπως το ουκρανικό.

«Δυστυχώς οι τελευταίες αποκαλύψεις του κ.Ζελένσκι, δείχνουν ότι ο κ.Μητσοτάκης λειτουργεί ως το παιδί για τα θελήματα και αναζητεί προστάτες», λέει η κυρία Αναγνωστοπούλου. «Ο λαός πρέπει να ξέρει που εμπλέκεται για να γνωρίζει τι τον περιμένει…Για ποιον κάνει θελήματα ο κ.Μητσοτάκης; Για να μπούμε σε έναν πόλεμο; Μας λέει συνέχεια ο κ.Μητσοτάκης ότι είμαστε στη σωστή πλευρά της ιστορίας. Ποια είναι αυτή; Δεν έχουμε καταλάβει ότι η Δύση έχει περιθωριοποιηθεί», διερωτάται και περιγράφει τις μεγάλες αλλαγές που ήδη συντελούνται στον πλανήτη.

Τι σημαίνει η ανακοίνωση του κ.Μπορέλ ότι η Ευρώπη θα υιοθετήσει μια οικονομία πολέμου. Τι σημαίνει αυτό; Τι θα γίνει αν ο Τραμπ επανέλθει στην εξουσία;

Η κυρία Αναγνωστοπούλου επισημαίνει ότι το κόμμα της ζήτησε σύγκλιση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών και κάλεσε και τα υπόλοιπα κόμματα να κινητοποιηθούν. «Πρέπει να υπάρξει άμεσα ενημέρωση για όλα αυτά τα ζητήματα, όπως και για τα θέματα των εξοπλισμών. Οι ενημερώσεις που γίνονται στην Βουλή δεν είναι ικανοποιητικές. Τελευταίο παράδειγμα οι συμφωνίες που υπογράψαμε με τους Αμερικανούς, όπου προβλέπεται να θέτουμε υπό τις διαταγές τους στρατιωτικούς μας! Τι πράγματα είναι αυτά; Είναι δυνατόν για όποιον τολμά να ρωτά για τις εξοπλιστικές δαπάνες να επιφυλάσσεται η κατηγορία του εθνικού μειοδότη»;

Η Σία Αναγνωστοπούλου μιλά αναλυτικά για το έγκλημα των Τεμπών ,επισημαίνοντας ότι όλα δείχνουν ότι από το 2019 δεν υπάρχουν πια δικλείδες ασφαλείας στη χώρα κι αυτό αποδείχτηκε με τον πιο δραματικό΄τρόπο στα Τέμπη.

Ποιος θα απαντήσει στο γιατί των συγγενών; Ποιος θα τους εξηγήσει την συγκάλυψη που μεθοδικά επιχειρείται από την πρώτη ώρα μετά από την τραγωδία; «Για όλα αυτά ο πόνος των ανθρώπων γίνεται οργή και αυτή η υπόθεση δεν πρόκειται έτσι απλά να κλείσει», λέει .

Το έγκλημα των Τεμπών έδειξε ότι η αναξιοκρατία που κυριαρχεί στη χώρα σκοτώνει κυριολεκτικά. Η κυβέρνηση προσπάθησε και προσπαθεί να ρίξει όλη την ευθύνη στον σταθμάρχη αλλά αποφεύγει να πει πως βρέθηκε σε αυτή τη θέση χωρίς να έχει τα προσόντα που απαιτούνταν.

«Η υπόθεση των Τεμπών θα καταλήξει σε αποτέλεσμα λόγω της κοινωνικής αντιπολίτευσης που έχει αναπτυχθεί και η Δικαιοσύνη πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων», υποστηρίζει η κυρία Αναγνωστοπούλου. «Η κυβέρνηση πίστευε ότι με την εξεταστική η υπόθεση θα έκλεινε. Η υπόθεση άνοιξε ακόμη περισσότερο, γιατί η κοινωνία είδε μπροστά στα μάτια της να γελοιποιείται η ίδια η αλήθεια πάνω στα συντρίμμια των τρένων…Η Δικαιοσύνη είναι υποχρεωμένη να κάνει τη δουλειά της».

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΘΕΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης