Υποστηριξε το militaire
Άμυνα ΥΠΕΘΑ
25/03/2024 | 11:08 (ενημερώθηκε 1 μήνα πριν)
Militaire News

Έρχεται «πόλεμος» Μαξίμου-ΥΕΘΑ για τον Κασσελάκη! Τα πρώτα «πυρά» από το στούντιο του ΣΚΑΙ

Έρχεται «πόλεμος» Μαξίμου-ΥΕΘΑ για τον Κασσελάκη! Τα πρώτα «πυρά» από το στούντιο του ΣΚΑΙ
Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον Καναδά, Κυριακή 24 Μαρτίου 2024. (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)

«Στα όπλα» δεν βρίσκεται μόνο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης -αν και ακόμη δεν έχει ορκιστεί- αλλά όπως φαίνεται και το Μέγαρο Μαξίμου με την ηγεσία του ΥΠΕΘΑ! Σε αυτή τη σύγκρουση θα χρησιμοποιηθούν μέχρι και…πυρηνικά!
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεν χάρηκε καθόλου την παρέλαση στο Μόντρεαλ του Καναδά. Μόλις είχε πληροφορηθεί τις δηλώσεις Κασσελάκη από το Δίστομο με το οποίο ζητούσε παραίτηση Μητσοτάκη και εκλογές που θα γίνουν υπό την επίβλεψη διεθνών παρατηρητών. Όσο κι αν φαίνεται παράδοξο δεν έγινε έξαλλος μόνο με την ουσία των δηλώσεων Κασσελάκη, αλλά τις συνδύασε με όσα έχει πληροφορηθεί για τις «εξυπηρετήσεις» που απολαμβάνει ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Κέντρο Εκπαίδευσης στη Θήβα. Εκεί όπως έχει πληροφορηθεί το Μέγαρο Μαξίμου ο Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται σε θάλαμο που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί vip, αφού μαζί του είναι ο ανιψιός κορυφαίου στελέχους μεγάλου επιχειρηματικού ομίλου που συμπαθεί ιδιαίτερα τον Νίκο Δένδια αλλά και ο υιός κορυφαίου στελέχους της ΝΔ επί κυβερνήσεως Αντώνη Σαμαρά!
Οι δηλώσεις Κασσελάκη λοιπόν συνδυάστηκαν στο μυαλό του Κυριάκου Μητσοτάκη πάνω στην εξέδρα απ΄ όπου παρακολουθούσε την παρέλαση στο Μοντρεάλ και «ανέβασε θερμοκρασία» παρά την παγωνιά που επικρατεί εκεί. Το αποτέλεσμα είναι να έχει βρεθεί στο στόχαστρο το Μαξίμου ο ΥΕΘΑ Νίκος Δένδιας και τα πρώτα πυρά -κατά ριπάς- άρχισαν να πέφτουν από τον ΣΚΑΙ . Τις πρώτες «μπαταργιές» τις έριξε η Σοφία Βούλτεψη ως νέα «Μαντώ Μαυρογένους», μέρα που είναι σήμερα.
Το βίντεο από τον ΣΚΑΙ, αξίζει να το δείτε όλο, θα ακούσετε και ότι τα Τέμπη είναι «μπαγιάτικο θέμα»…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης