Υποστηριξε το militaire
Πολιτική
24/03/2024 | 16:49
Militaire News

Παραίτηση Μητσοτάκη και εκλογές με παρουσία διεθνών παρατηρητών ζητά ο Κασσελάκης

Παραίτηση Μητσοτάκη και εκλογές με παρουσία διεθνών παρατηρητών ζητά ο Κασσελάκης
Πρώτη ημέρα εργασιών του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Tae Kwon Do, στο Παλαιό Φάληρο, Πέμπτη 22 φεβρουαρίου 2024. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Οι αποκαλύψεις για την «κυβερνητική μονταζιέρα» στο έγκλημα των Τεμπών προκαλούν εξελίξεις! Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ζητά παραίτηση Μητσοτάκη και εκλογές με την παρουσία διεθνών παρατηρητών!

«Καλώ τον πρωθυπουργό να παραιτηθεί ήρεμα και με στοιχειώδη αξιοπρέπεια, όπως αρμόζει σε δημοκρατικά εκλεγμένους ηγέτες και όχι σε μονάρχες, ώστε η χώρα να οδηγηθεί συντεταγμένα σε δημοκρατικές εκλογές», έγραψε σε ανάρτησή του ο κ. Κασσελάκης και πρόσθεσε:

«Με την παρουσία, διεθνών παρατηρητών, διότι ένας πρωθυπουργός που υπό την ηγεσία του μοντάρονται στοιχεία εγκλήματος, παρακολουθούνται πολιτικοί και στρατιωτικοί από ΕΥΠ – Predator και διοχετεύονται απόρρητα προσωπικά δεδομένα με σκοπό την εκλογική εργαλειοποίηση, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΑΔΙΑΒΛΗΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ χωρίς αμφιβολία.

Καλώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων για μία και μόνη φορά και να μου απαντήσει εντός 24 ωρών αν συμφωνεί με τον οδικό χάρτη προς την ομαλότητα, που περιέγραψα».

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης