Υποστηριξε το militaire

Μας οδηγούν σε πόλεμο διορισμένοι Ευρωπαίοι γραφειοκράτες-Ιωάννης Μπαλτζώης

Militaire News

Δύο αιματηροί πόλεμοι και ελάχιστες ελπίδες για επικράτηση της λογικής και της ειρήνης. Ο Αντιστράτηγος ε.α και πρόεδρος τους ΕΛΙΣΜΕ Ιωάννης Μπαλτζώης, αναλύει την περίπλοκη κατάσταση στη Μέση Ανατολή ,ελπίζοντας ότι μέχρι το καλοκαίρι θα βρθεί μια διέξοδος. Μιλά για την αναζήτηση ενός «Μαντέλα της Μέσης Ανατολής» για μια «νέα συμφωνία των γενναίων» όπως εκείνη που είχαν υπογράψει Ράμπιν και Αραφάτ.

Στον άλλο πόλεμο ,Ρωσίας-Ουκρανίας η κατάσταση είναι επικίνδυνη. Κι αυτό γιατί μια ομάδα διορισμένων Ευρωπαίων γραφειοκρατών που έχουν την τύχη της ΕΕ στα χέρια τους, οδηγεί τη Γηραιά Ήπειρο σε όλο και πιο σκοτεινά μονοπάτια. Ίσως και σε ένα μεγάλο πόλεμο. Ο Αντιστράτηγος Μπαλτζώης, επιχειρεί να εξηγήσει την ανεξήγητα φιλοπόλεμη στάση των ευρωπαίων γραφειοκρατών που έχουν το πάνω χέρι μετά από την «εξαφάνιση» των πολιτικών. Θα μας οδηγήσουν σε πόλεμο; Τι θα σημάνει η εκλογή Τραμπ στις ΗΠΑ αν τελικά επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά; Οι Ευρωπαίοι πολίτες έντρομοι συνειδητοποιούν ότι …εύχονται νίκη του Τραμπ, μήπως και σταματήσει η τρέλα που επικρατεί με τη Ρωσία.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης