Υποστηριξε το militaire
Άμυνα ΠΑ
18/03/2024 | 11:42 (ενημερώθηκε 1 μήνα πριν)
Militaire News

Τα vip μυστικά της Ελευσίνας που έφθασαν μέχρι την Όαση της Σίβα!

Τα vip μυστικά της Ελευσίνας που έφθασαν μέχρι την Όαση της Σίβα!

Ψάχνοντας τα «μυστικά» από την Όαση Σίβα όπου βρέθηκε ο πρωθυπουργός με τη σύζυγό του και φίλους τους πετώντας με το κυβερνητικό vip αεροσκάφος (!!!) ,ας αναζητήσουμε τα «μυστικά της Ελευσίνας», όπου πολλές «ιδιοτροπίες» του Μεγάρου Μαξίμου έχουν γίνει αποδεκτές! Κι ας είναι πέρα για πέρα παράνομες!

Όταν τον Σεπτέμβριο του 2021 το militaire.gr αποκάλυπτε ότι με το κυβερνητικό αεροσκάφος vip πετούσε και ο προσωπικός επικοινωνιολόγος του κ.Μητσοτάκη, το Μέγαρο Μαξίμου αποφάσισε και …διέταξε ότι δεν θα δίνονται πλέον ονομαστικές λίστες των επιβατών στις vip πτήσεις του πρωθυπουργού, αλλά μόνο ο αριθμός τους!

Το ερώτημα είναι αν για την πτήση για την όαση της Σίβα έχει κατατεθεί καν λίστα επιβατών…

Όταν τον Ιανουάριο αποκαλύφθηκε η «μυστηριώδης παράκαμψη» του κυβερνητικού vip με πτήση από την Ολλανδία προς το Μπουρζέ της Γαλλίας όπου και προσγειώθηκε και παρέμεινε για 25 λεπτά, δόθηκε εντολή να μην καταγράφεται η πορεία του αεροσκάφους από το flight radar. Όχι σε όλες τις πτήσεις αλλά σε κάποιες συγκεκριμένες. Αυτό συνέβη και με την πτήση για την όαση της Σίβα, όταν το στίγμα του αεροσκάφους «έσβησε» μόλις άφησε πίσω του την Κρήτη!

Για όλα αυτά έχει υπάρξει έγγραφη διαταγή με την οποία οι όποιες διαρροές κινήσεων του κ.Μητσοτάκη με vip αεροσκάφος θα «χρεώνονται» σε συγκεκριμένες «θέσεις» της Πολεμικής Αεροπορίας! Περιττό να αναφέρουμε ότι κάθε φορά που ο πρωθυπουργός ή οι «δικαιούχοι» πτήσεων vip υπουργοί, πηγαίνουν στην Ελευσίνα για να πετάξουν, το γεγονός γίνεται γνωστό από τις υπερβολικές προετοιμασίες που περιλαμβάνουν μέχρι και ακριβά …κέτερινγκ. Αλλά αυτά ας τα βρουν οι …ντετέκτιβ του Μαξίμου.

Και μια και αναφερθήκαμε σε «δικαιούχους» πτήσεων vip. Αυτοί είναι η ΠτΔ, ο πρωθυπουργός, ο Αρχιεπίσκοπος, ο ΥΠΕΞ, ο ΥΕΘΑ και ο Α/ΓΕΕΘΑ. Πουθενά δεν προβλέπεται ότι επιβιβάζεται όποιος θέλει, παίρνει μαζί του και τους φίλους του και πετάει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Τα vip αεροσκάφη -τρία διαθέτει η κυβέρνηση- υπάρχουν για να διευκολύνουν το κυβερνητικό έργο και για να χρησιμοποιούνται για πραγματικά μυστικές αποστολές οι οποίες όμως δεν μπορεί να είναι μυστικές από το Κοινοβουλίο! Κάτι έχουν παρεξηγήσει στην κυβέρνηση και θα πρέπει να «το πάρουν αλλιώς», γιατί αν συμβεί κάτι θα είναι τραγικό να μην γνωρίζει ουδείς ποιοι επέβαιναν στο αεροσκάφος ή για που πέταγε!!! Αυτά δεν γίνονται ούτε σε υποανάπτυκτες χώρες και σίγουρα σε όλες τις χώρες της Δύσης που συχνά επικαλούμαστε θα είχαν προκαλέσει τουλάχιστον παραιτήσεις.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης