Υποστηριξε το militaire
Άμυνα Άποψη ΚΥΠΡΟΣ
06/03/2024 | 05:05 (ενημερώθηκε 2 μήνες πριν)
Militaire News

Κύπρος: «Οι προπαγανδιστές της διζωνικής»! Σ.Παπανικολάου

Κύπρος: «Οι προπαγανδιστές της διζωνικής»! Σ.Παπανικολάου

 Γράφει η

Σοφία Παπανικολάου

Κανένα σαθρό πολιτικό «σύστημα» δεν υφίσταται χωρίς την αμέριστη στήριξη και φωνή των…δικών του, καλοπληρωμένων προπαγανδιστών «δημοσιογράφων».

Όσοι έγραφαν προεκλογικά…σωρεία προπαγανδιστικών άρθρων του ψεύδους και της ντροπής (μπορούν εύκολα να τα βρουν και να τα διαβάσουν όλοι), παρουσιάζοντας ως…σωτήρα της Κύπρου μας τον ολετήρα Χριστοδουλίδη, μετεκλογικά το…μετάνιωσαν ξαφνικά και άρχισαν να προσποιούνται τους αντιδιζωνικούς πατριώτες!

Μέχρι πριν λίγο καιρό έκαναν ανερυθρίαστα φιλοδιζωνική προπαγάνδα μέχρι και στις…πέτρες! (με ποιο όφελος άραγε); και τώρα έχουν το…θράσος και την ψευδαίσθηση ότι οι αναγνώστες τρώνε…κουτόχορτο ή έχουν μνήμη…χρυσόψαρου!

Οι δημοσιογράφοι οφείλουν να είναι πάντα απέναντι από την κάθε εξουσία, να την ελέγχουν, να μην τη στηρίζουν…παρασκηνιακά ή δημοσίως, να είναι έντιμοι με τους αναγνώστες τους και προπαντός όχι…διπλωμάτες!

ΟΧΙ, λοιπόν! Δεν ξεχνάμε ούτε…δευτερόλεπτο τη διζωνική προπαγάνδα που μεθοδευμένα επί χρόνια κάνετε, συστημικοί, αμερικανολάγνοι «δημοσιογράφοι», που δεν σέβεστε ούτε την Κύπρο μας, ούτε τους αναγνώστες, ούτε τους εαυτούς σας!

                                                   

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης