Υποστηριξε το militaire

«Τουρκική οικονομική επιθετική εξαγορά» στην Ελλάδα-Δημ.Δρόσος

Militaire News

Από τη 1η έως τις 3 Μαρτίου γίνεται το «Φόρουμ της Αττάλειας», στο οποίο έχει προσκληθεί ακόμη και ο Τατάρ, που παριστάνει τον «πρόεδρο» του ψευδοκράτους. Δυστυχώς συμμετέχουν και δύο βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου! Στο φόρουμ και Τούρκοι επιχειρηματίες οι οποίοι έχουν έντονα δραστηριοποιηθεί στην Ελλάδα σε κρίσιμους τομείς όπως τα μέσα ενημέρωσης.

Το Φόρουμ της Αττάλειας έρχεται να επιβεβαιώσει όσα έχουν ήδη αναφερθεί και καταγγελθεί για την τουρκική οικονομική διείσδυση στην Ελλάδα. Μετά από τη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν στην Αθήνα, αυτό παρουσιάστηκε περίπου ως επιτυχία.

Δεν είναι μυστικό τι κάνει η Τουρκία στη Θράκη εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Εκεί που με την τράπεζα Ziraat τουρκικά συμφέροντα έχουν βάλει πόδι!

Ο κ.Δημήτρης Δρόσος , γεωπολιτικός αναλυτής και Υποπτέραρχος ε.α με ειδίκευση στα οικονομικά επισημαίνει τους μεγάλους κινδύνους από την τουρκική οικονομική διείσδυση. Μιλά για την πιθανή δορυφοροποίηση μας και αναφέρεται στον τρόπο με τον οποίο η Τουρκία μας «εξαγοράζει».

Ο κ.Δρόσος προειδοποιεί για τον επόμενο τουρκικό εκβιασμό που θα γίνει με αντικείμενο το πρόσωπο του επόμενου γγ του ΝΑΤΟ. Η Άγκυρα θα ζητήσει από τους συμμάχους ανταλλάγματα που θα έχουν να κάνουν και με τις οικονομικές της σχέσεις με την ΕΕ.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης