Υποστηριξε το militaire

«Χαρίζουμε» το Αιγαίο στους Τούρκους; Κέρη Μαυρομμάτη

Militaire News

Πόσα «λάθη» στο θέμα του Αιγαίου μπορούν να δικαιολογηθούν πλέον ως πραγματικά λάθη; Πως είναι δυνατόν να επικαλούμαστε διαρκώς το Διεθνές Δίκαιο και τη νομιμότητα και να μην αξιοποιούμε τίποτα από τα δύο για τα εθνικά μας συμφέροντα σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο; Γιατί οι ελληνικές κυβερνήσεις ήταν και παραμένουν τόσο φοβικές;

Πως είναι δυνατόν να θριαμβολογούμε για τις συμφωνίες που υπογράψαμε με Ιταλία και Αίγυπτο, όταν είναι τόσο εξόφθαλμα «σκαλοπάτια» πάνω στα οποία η Τουρκία ήδη πατά για να επιβάλει τη δική της «λύση» στο Αιγαίο; Πόσο καταστροφική θα είναι για την Ελλάδα η πιθανότατη όπως όλα δείχνουν συμφωνία Τουρκίας-Αιγύπτου; Θα είναι το τελικό πλήγμα για τα ελληνικά συμφέροντα;

Τελικά τι σημαίνει το «να δώσουμε μια ευκαιρία στην Τουρκία» που είχε πει ο κ.Νίκος Δένδιας ως ΥΠΕΞ;

Η Δρ Κέρη Μαυρομμάτη επί 60 λεπτά μας εξηγεί τι έχει συμβεί ,τι πρόκειται να γίνει αν δεν αντιδράσουμε σήμερα και  απαντά σε όλα τα ερωτήματα με επιχειρήματα, χάρτες και προτάσεις που δεν μπορούν να αμφισβητηθούν για την ορθότητα τους.

Παρακολουθώντας τα όσα λέει δεν μπορείς να μη σκεφθείς ότι κάποιοι κάνουν δώρα στην Τουρκία. Μόνο που αυτά καταλήγουν στην παράδοση του Αιγαίου.

Η κυρία Κέρη Μαυρομμάτη είναι Διδάκτωρ Διεθνών Σπουδών της Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει  Μεταπτυχιακό Δίπλωμα (DEA) στο Ευρωπαικό Δίκαιο/ Πανεπιστήμιο Παρισίων PARIS II

Επαγγελματική Εμπειρία ως  Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω και Σ.Τ.Ε,

ως Ειδικός Σύμβουλος Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, της Γεν. Γραμμ. Λιμένων & Λιμενικής Πολιτικής του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και ως Υπεύθυνη     Σεμιναρίων επιμορφωτικών για την διεθνή νομοθεσία ασφάλειας λιμένων και λιμενικών εγκαταστάσεων.

Η εμπειρία της εμπλουτίζεται με συμμετοχές ως Μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στις συνόδους των αρμόδιων αργάνων των Εθνικών, Ευρωπαικών και Διεθνών  διακρατικών θεσμών του ΟΗΕ για την θέσπιση νομοθεσίας και πολιτικής θαλασσίων Μεταφορών και με προσωπικές συμμετοχές σε εθνικά Συνέδρια, ευρωπαικές και διεθνείς συνδιασκέψεις για το Δίκαιο της Θάλασσας.   

Συγγραφικό έργο /Βιβλία, Μελέτες και Άρθρα εθνικού, ευρωπαικού και διεθνούς δικαίου γενικά θαλασσίων μεταφορών και ειδικά δικαίου της θάλασσας.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης