Υποστηριξε το militaire
Άμυνα ΠΝ
13/02/2024 | 05:20 (ενημερώθηκε 2 μήνες πριν)
Militaire News

Ας ξεχάσουμε ότι ξέραμε για τα νοσοκομεία των Ενόπλων Δυνάμεων! Μια καταγγελία…

Ας ξεχάσουμε ότι ξέραμε για τα νοσοκομεία των Ενόπλων Δυνάμεων! Μια καταγγελία...

Το κείμενο-καταγγελία έχει δημοσιοποιηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι επώνυμη καταγγελία της συζύγου εν ενεργεία Αξιωματικού του ΠΝ. Περιγράφει την περιπέτεια της στο ΝΝΑ και αποδεικνύει ότι όσα ξέραμε για τα νοσοκομεία των ΕΔ θα πρέπει να τα ξεχάσουμε. Το κείμενο αναφέρει:

«Χθες βράδυ, ημέρα Πέμπτη 08 Φεβρουαρίου και περί ώρας 20:00 μεταβήκαμε με τον συζυγο μου στο ΝΝΑ ,εκτάκτως λόγω έντονου σφοδρού άλγους στην κοιλιακή χώρα μου.Στο ΝΝΑ ως σύζυγος Αξιωματικού ΕΕ,θεωρούμαι μέλος  και έχοντας βιβλιάριο υγείας του ΠΝ, έχω δικαίωμα περίθαλψης/νοσηλείας.

Μου παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, έγινε εξέταση αίματος και αξονική χωρίς όμως να μειωθούν οι σφοδροί πόνοι.Προς μεγάλη μας έκπληξη η επιμελήτρια της βάρδιας των επειγόντων περιστατικών, χωρίς καν να έχει ασχοληθεί με την περίπτωση μου, γνωστοποίησε   στον σύζυγο μου ότι συμφωνα με διαταγή του  διοικητού ΝΝΑ ,δεν υφίσταται νοσηλεία των μελών Αξιωματικών και ότι πρέπει να μεταβούμε στο εφημερεύον  δημόσιο νοσοκομείο (Λαϊκό ) .

Επειδή η κατάσταση μου ήταν πολύ δύσκολη, λόγω των έντονων πόνων ο σύζυγος μου τους πρότεινε να διαθέσουν ένα ασθενοφόρο η να καλέσουν ένα ασθενοφόρο από το ΕΚΑΒ έτσι ώστε η διακομιδή να γίνει με ασφάλεια.

Αυτοί απάντησαν ότι δεν διαθέτουν ασθενοφόρο και ότι  εμείς πρέπει να προβούμε στην πρόσκληση ιδιωτικού ασθενοφόρου.

Όλη την διάρκεια της συζήτησης ήταν είρωνες και η επιμελήτρια κατηγόρησε τον συζυγο μου ότι εάν δεν μεριμνήσει άμεσα να με  μεταφερει με όχημα ιδιοκτησίας μας ,βάζει σε κίνδυνο την ζωή μου.

Αισθανόμαστε μεγάλη αγανάκτηση και ντροπή για το ΝΝΑ, καθότι στον σύζυγο μου κάθε μήνα γίνονται κρατήσεις στην μισθοδοσία του για να έχει δωρεάν περίθαλψη αυτός και η οικογενεια του. Ημουν πολύ υπερήφανη για το ΝΝΑ  και τώρα πλέον νιώθω μεγάλη προδοσία».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης