Υποστηριξε το militaire
11/02/2024 | 05:15

«Οι άνθρωποι που τράβηξαν την πρίζα»! Εγκαταλείποντας κοινωνικά δίκτυα και κινητό! Γ.Μαυρίδης

Militaire News

Ας το παραδεχτούμε…Ξεχνάμε κάπου το κινητό μας και μας πιάνει κρίση πανικού. Όχι μόνο για την αξία του σε χρήματα, αλλά επειδή καταφέραμε με τη θέληση μας να «φυλακίσουμε» σε αυτό όλη μας τη ζωή! Μέσα απ΄ αυτό κάνουμε τις συναλλαγές μας, ενημερωνόμαστε, επικοινωνούμε και κάποιες φορές νομίζουμε ότι …επαναστατούμε. Στην πραγματικότητα έχουμε γίνει πλήρως εξαρτημένοι απ΄ αυτή τη μικρή συσκευή μέσω της οποίας ,επίσης με τη συγκατάθεση μας, έχουμε επιτρέψει σε πολλούς και διάφορους κολοσσούς να παρακολουθούν και να καταγράφουν κάθε κίνηση μας.

Τι θα συνέβαινε αν «θάβαμε» το κινητό μας; Αν το αποχωριζόμασταν; Αν αποφασίζαμε να αποσυρθούμε από τα λεγόμενα «μέσα κοινωνικής δικτύωσης», που μόνο κοινωνικά δεν είναι. Τι θα γινόταν αν …τραβούσαμε την πρίζα; Ο κ.Γιώργος Μαυρίδης έγραψε το βιβλίο με τίτλο «Οι άνθρωποι που τράβηξαν την πρίζα». Υπάρχουν; Πως τα κατάφεραν; Τι έγινε όταν τράβηξαν την πρίζα; Ο κ.Γιώργος Μαυρίδης σε μία συζήτηση για το βιβλίο του ,που όλους θα μας βοηθήσει.

Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης