Υποστηριξε το militaire
04/02/2024 | 05:30

Εξοπλιστικό Φρενοκομείο! Παναγιώτης Κουρής

Militaire News

Ο πρέσβυς ε.τ Γιώργος Αυφαντής στην πρόσφατη συνέντευξη του στο militaire channel έκανε λόγο για το κουτόχορτο που η κυβέρνηση θέλει να μας μοιράσει και στο θέμα των εξοπλισμών. Ο καλεσμένος του militaire channel απόψε έχει τεράστια εμπειρία από το πως η Πολεμική Αεροπορία εξοπλίζεται. Διαχρονικά…Προκύπτει χωρίς κόπο το συμπέρασμα ότι όχι μόνο δεν μάθαμε τίποτα από τα λάθη του παρελθόντος αλλά πάμε από το κακό στο χειρότερο.

Ο Παναγιώτης Κουρής Απόστρατος Αξιωματικός μηχανικός της ΠΑ έχει πολύ μεγάλη εμπειρία από συμβάσεις εξοπλισμών του παρελθόντος, όταν και πάλι λάθη και παραλείψεις μας είχαν οδηγήσει σε αδιέξοδα. Δεν διορθώθηκε τίποτα.

Τα όσα λέει για τους εξοπλισμούς που με διθυραμβικό τρόπο εξαγγέλονται τις τελευταίες ημέρες είναι όχι μόνο ενδιαφέροντα αλλά και άκρως ανησυχητικά. Επικεντρώνεται στο F-35 αλλά αν και Αεροπόρος θέτει ερωτήματα και για τον παραλογισμό που διαπιστώνεται στην ενίσχυση του Πολεμικού μας Ναυτικού.

Ιδού λοιπόν το «εξοπλιστικό μας φρενοκομείο»…

Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης