Υποστηριξε το militaire

Το τουρκικό παζάρι, η δήλωση Νούλαντ και η κερκόπορτα εντός της χώρας-Ευάγγελος Αντώναρος

Militaire News

Η Τουρκία στο παζάρι κερδίζει, η Ελλάδα το αποφεύγει και αποδέχεται ότι της δίνουν. Η πραγματικότητα δεν είναι ευχάριστη αλλά δεν μπορεί δια μαγείας να αλλάξει. Ο Ευάγγελος Αντώναρος ,δημοσιογράφος και πολιτικός μιλά για όσα συνέβησαν στα ελληνοτουρκικά ,για τα εξοπλιστικά και σχολιάζει τη δήλωση βόμβα της αναπληρώτριας ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Β.Νούλαντ, περί επιστροφής της Τουρκίας στο πρόγραμμα F-35.

«Δεν μπορούμε να παραμείνουμε στην επίκληση του διεθνούς δικαίου , πρέπει η Ελλάδα να ζητά, να απαιτεί , να παζαρεύει», λέει ο κ.Αντώναρος.

Ενδιαφέρον έχουν όσα λέει για την περιφρόνηση νόμιμων και θεσμικών διαδικασιών για τους εξοπλισμούς ακόμη και του Συντάγματος, όπως διαπιστώσαμε στη περίπτωση των ιδιωτικών Πανεπιστημίων. Ο κ.Αντώναρος μιλά γι΄  αυτό το θέμα υπενθυμίζοντας ότι όλα τα μεγάλα και σοβαρά πανεπιστήμια της Ευρώπης ήταν και παραμένουν δημόσια.

«Δεν είναι δυνατόν να ανοίγουμε την κερκόπορτα παραβίασης του Συντάγματος, αγνοώντας τα όσα προβλέπει. Είναι επικίνδυνος δρόμος», λέει ο κ.Αντώναρος.

Μια ισχυρή κυβέρνηση, μια νωθρή αντιπολίτευση και ένας κόσμος που έχει βυθιστεί σε μια θάλασσα προβλημάτων και απάθειας πόσο επικίνδυνο μείγμα δημιουργούν; Ο κ.Αντώναρος απαντά εκφράζοντας προβληματισμούς και ανησυχίες.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης